Panzerkampf

Panzerkampf

Panzerkampf? Říká vám to něco?

Panzerkampf? Vzpomínáte si ještě na Připínáček, kde jsem psal o nové české hře Panzerkampf? Dokonce jsem dával i odkaz na jejich kampaň na Startovači. Pamatujete si?

Včera ona kampaň skončila. Jejím cílem bylo vybrat 10 000 EUR na hru samotnou. Ptáte se, jak to dopadlo? Musím říct, že mě samotného výsledem překvapil. Tvůrci hry vybrali přes 29 000, což je 292 % požadované částky. Myslím, že to ukazuje na to, že po hrách s tanky je velký hlad.

Všichni podporovatelé se mohou těšit na odměnu za podporu. Oficiální spuštění hry očekáváme sice až za pár měsíců, ale pokud máte chuť si ji vyzkoušet, není nic jednoduššího než si z herních stránek stáhnout demo a hru si vyzkoušet. Pokud se chcete podělit o své zážitky a názory na hru, můžete navštívit i herní Discord.

Tam  se můžete také přihlásit i do prvního turnaje Panzekampf ligy. Takže jestli to myslíte vážně, koukněte se na zmíněný discord. A prosím, berte v úvahu, že hra se pořád testuje, takže je pravděpodobné, že není vyladěná a může obsahovat chyby.

Já sám jsem si pár her zahrál a musím říci, že mě to bavilo. Hra je trošku jiná než WoT. Snažil jsem se zachytit tank do automatického zaměřovače, který tam není, a také jsem zkoušel jiné, časem zažité návyky, ale nakonec jsem byl spokojený. Jistě, člověk si musí zvyknout, ale potenciál hra určitě má.

A co vy? Zkusili jste si to? dejte nám vědět do komentářů.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments