Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u čtení Připínáčku.

Nedělní poledne už tradičně znamená Připínáček. Nejinak tomu je i dnes. Vítám vás tedy u čtení Připínáčku.

Asi největší událostí tohoto týdne bylo spuštění testování projekt CW (Studená válka). Jak asi všichni víte, jedná se o hru Wargamingu, kterou spousta hráčů nazývá World of  Tanks 2.0. Jistě, není to úplně přesné. Vývojáři začali od úplného začátku. Ve hře použili novější tanky než v klasickém Wotku. A toto spojení přináší úvahu o WoT 2.0. Ale hry spolu nemají nic společného. Testování probíhá a my se hře budeme věnovat i v budoucnu.

A když už mluvím o nových hrách, nemohu se nezmínit o českém počinu hře Panzerkampf. Informace autoři zveřejnili i na Steamu.

 

Panzerkampf – o čem to je?

Je to týmová hra s bitvami 10vs10 tanků z druhé světové války pro PC a konzole (post beta). Později také přidáme bitvy s tanky z moderní éry. Hrajeme s historicky přesnými modely tanků, jejich pancířů, výzbroje a všech jejich parametrů*. Hra obsahuje úplný balistický model s realistickým výpočtem penetrací a odrazů střel, pozorovací/odhalovací a dohledový systém a fyzikálně realistický model pohybu tanku a jeho kol a pásů až do úrovně jednotlivých článků.
V naší hře se vyskytují výhradně dobové tanky (a jejich verze) a experimentální verze tanků minimálně v úrovni skutečně existující výkresové dokumentace.
V naší hře nenajdete nevyvážené P2W tanky, otravné třídy tanků, nebo nespravedlivé řazení tanků do bitev.
Klademe mimořádný důraz na hratelnost a uživatelský komfort. Budeme aktivně posuzovat a zohledňovat připomínky hráčů tak, aby jejich prožitek z hraní naší hry byl co nejlepší.

Zaujal vás Panzerkampf? Hru můžete podpořit na tomto odkazu, kde naleznete i více informací.

A to je pro dnešek vše. Přeji krásný zbytek neděle a dobrou chuť, pokud budete obědvat.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.