SupertestWorld of Tanks

Horský průsmyk: úpravy na supertestu

Horský průsmyk WG upravovalo už loni. Ovšem letos na tuto mapu opět došla řada. Koukneme spolu na další změny?

Průsmyk upravili z hlediska vyvážení, podívali se zejména na výhody nižší (jižní) základny. Kromě toho přepracovali několik spodních pozic, aby zlepšili celkovou hratelnost na mapě.

  1. Vzhledem k tomu, že kvůli velkému množství keřů jste nemohli napadnout tuto oblast, výrazně jsme snížili počet keřů. Kromě toho kopec poblíž řeky jsme srovnali a rozšířili, abychom sem přesunuli spawn, čímž se zlepšily celkové časy přístupu na mapu. Schopnost zaútočit na tuto základnu z oblasti ledovce jsme vylepšili přepracováním svahu, díky čemuž můžete rozmanitěji taktizovat.
  2. Umístění skály poblíž hlavního bitevního bodu jsme vylepšili tak, abychom otevřeli další linie pozorování a palby pro manévry jižního týmu.
  3. Pozici, která předtím poskytovala severní základně příznivou palbu směrem k ledovci – něco, co jižní základna neměla – jsme zablokovali. Občas se stalo, že jste tam zůstali nebo jste poškodili tanky a platili jste drahé a zbytečné opravy.
  4. Výšku kopce v této oblasti jsme mírně vyrovnali, abychom zajistili podobné bojové příležitosti.

 

Nu, jdeme se podívat na mapu – twenty opět na scéně.

 

 

Jak sami vidíte, WG lehce upravilo hned několik míst, někde jsou ty změny spíš až nepatrné, jinde zas výraznější. Co myslíte, pomůže to hratelnosti mapy? Nebo to bude stejné, ne-li horší? Vaše názory nás zajímají, tak můžete vesele komentovat. Těšíme se!

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"