Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden máme za sebou, takže je tady Připínáček.

Vítejte u nedělního čtení. Nejprve chci poděkovat Sovičce za minulý týden, kdy mi nebylo nejlíp a ona se s grácií zhostila nedělního poledníčku. A také mám pro ni a pro vás zajímavou informaci. Příští dvě neděle jsou zase na ní. Takže se můžete těšit, co vymyslí.

První věc, která mě zaujala v posledních dnech, je nová frontová linie. Frontovku WG avizovalo na 18.-.26. února. Potrvá sedm dnů. Co ale chci zmínit jsou použitelné tanky. Wotexpress avizuje, že se vrací původní možnost, takže jen tanky osmé úrovně. Pokud tomu je tak, za mě palec nahoru.

Další změnou k lepšímu je nový typ “aukce” v manévrech. Wargaming mění způsob přihazování. Doposud hráči přihazovali bony na jednotlivé tanky, což mohlo vyvolávat dojem, že se ucházejí jen o zmíněný tank. Nově přihazujeme na žeton. Ten v případě úspěchu vyměníme za vytoužený tank. Jde sice o drobný detail, ale za mě také krok správným směrem.

Chci také zmínit konec podpory 32 bitových operačních systémů. Jinými slovy aktualizace 1.24 už bude uzpůsobena pouze 64 bitové architektuře. První krok WG udělal v září a nyní celou akci dotáhne do konce. Nově, počínaje veřejným testem, tedy už nebude možné spustit 32bitového klienta přes launcher nebo WGC! Chcete-li pokračovat v používání 32bitového herního klienta, přejděte do adresáře game/win32 a ručně spusťte soubor WorldOfTanks.exe. Podpora 32bitového herního klienta bude v budoucích aktualizacích zcela ukončena! Chcete-li pokračovat ve hře, aktualizujte svůj operační systém na 64 bitový.

A poslední věc, o které chci psát, je informace o tom, že v RUBY regionu se do Náporu pravděpodobně vrátí možnost používat propagační a odměnové tanky desáté úrovně. Uvidíme, jestli WG zavede podobnou věc i u nás v Evropě. Těšíte se, až potkáte Objekt 279 R nebo T95/FV4201? Co si o tom myslíte? Líbila by se vám tato možnost nebo považujete za lepší současný stav?

Pro dnešek se s vámi loučím. Další připínáček bude až za tři týdny. Takže krásný zbytek dne a případně i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments