Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Hezké nedělní poledne. Venku je bílo. A kdybyste to náhodou nevěděli, Vánoce se blíží. Dnes je první adventní neděle. Předpokládám, že si toho už každý všiml. Ze všech stran na nás útočí obchodníci. Kupujte dárky, jídlo, vlastně všechno. Dokonce jsem zahlédl reklamu, že nejlepší místo, kde sehnat dárky, je drogerie. Inu, každý se snaží, jak jen může.

Ale Vánoce by měly být spíše o pohodě a klidu, a ne o shonu a stresu. Myslete na to a snažte se si ten čas užít. Jak jsem psal, venku je bílo, tak vyrazte třeba na procházku.

Sváteční operace

Vánoce nás pronásledují i ve hře. V pátek začala spoustou z nás očekávaná Sváteční operace. Já se přiznávám, že ji mám rád. A to, že je stejná jako loni? Nevadí. Rád chodím na virtuální procházky ke kamarádům. Rád jim „kradu“ zdroje a dívám se kolem. Stejně tak pro ně připravuji překvapení a měním výzdobu své vesničky. Prostě je to taková příjemná zábava. Co se mi líbilo, je psík Chaffee. Letos jsem mu, na rozdíl od loňska, pořídil všechny hračky a nejen, že to vypadá lépe, ještě získávám další drobnosti. Tohle se mi třeba líbí. Něco dám, něco dostanu. Loni člověk jen utratil zlaté a pak o ně přišel. Já mám ještě zlaté z loňska, takže jsem je pejskovi věnoval.

Letos krabičkaes nepřinášejí obsah, který by mě zaujal a „donutil“ ke koupi. Ano, jako každý rok nějakou krabičku pořídím, nějakou rozdám svým přátelům ve zbrani. Ale po ničem netoužím tak moc, abych si bedýnky pořizoval ve větším počtu. Zlatých ještě pár mám z loňska, takže není nějaký extra důvod.

Twitch drops

Co chci ještě vypíchnout, je obchod za žetony. Spojení WG a Twitch umožňuje získat sedmičkový tank T26E3 Eagle 7. A to už za to stojí, ne? Pokud už jej máte, tak Großtraktor – Krupp nebo SU-85I. Nechcete tanky? Můžete si koupit i sváteční členy posádky – velitele Stefana Clause nebo Simona Clawse nebo 3D kamufláže. Za mě palec nahoru za tuto nabídku.

Soutěže

Ptáte se nás na soutěže. Soutěže budou. Pro letošní konec roku připravujeme dokonce tři různé soutěže, abychom dali šanci každému. Takže se můžete těšit. První soutěž bude vyhlášena v úterý a další budou následovat. Nebudete o nic ochuzeni. Nebojte se.

Závěrem vás chci pozvat na zítra na naše stránky, kdy přinášíme zajímavý rozhovor s tipem na vánoční dárek pro všechny, kteří mají rádi tanky. Nezapomeňte dnes zapálit první svíčku na věnci a pokud ho ještě nemáte, je nejvyšší čas si jej vyrobit, případně koupit. A jako vždy, pokud budete obědvat, tak dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments