Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Další týden je za námi a já sepsal pár řádků o naší oblíbené hře.

Vánoční operace

Vánoční “krabičkaes” jsou vždy sledované téma. Již před nějakou dobou jsme informovali o předpokládaných vozidlech. Částečně se informace potvrdila, respektive TAP tvrdí, že v krabičkách bude, s velkou jistotou, GSOR 1008 a Progetto C 71. Samozřejmě obratem se ve zprávě dozvíme, že je vše na vývojářích, a ti se mohou rozhodnout jinak.

Poté se objevilo několik stylů. Opět jsou na nich  světelné efekty. Pokud bych nějaký chtěl, tak ten na UDES 15/16, ten se mi líbí. Co nakonec opravdu bude ve Vánoční operaci, se dozvíme až opravdu začne. Termínově by to mělo být cca 7.12.2020.

Každoročně hráči dostávají “zaslouženou odměnu”. Tady se nejvíce spekuluje o Super Chaffee. Pokud budu vycházet z loňska, měla by být odměna již příští týden. Super Hellcat jsme dostali 27.112019.

Maraton

Maratony jsou v poslední době o těžkém grindu, dá se předpokládat, že tomu teď nebude jinak. Obj. 274A však vypadá velice zajímavě, mohl by provětrat zatuchlé ruské řady. Ve středních tancích jsou pouze dvě vozidla, co opravdu stojí za řeč, ale o tom jsem mluvil v recenzi. Zpět k maratonu, předpokládáme trvání standardně 10 dní a start bude před krabičkami.

Nečekaný dárek

Vija mi v pátek udělal reklamu na dnešní článek. Mnoho známých mi psalo, abych jim prozradil, co v něm bude tak zajímavého. No tak tady to je.

Dne 18.11 mi přistál přede dveřmi balíček s jménem DoktorKevina. Byl hezky zabalený v několika vrstvách bublinkové folie. Začal jsem trhat a škubat. Moc mi to nešlo, tak jsem si na pomoc vzal nůž. Po překonání prvního obalu na mne koukl nevzhledný kartón. Ten  moc velkou překážkou nebyl. Pod ním se skvěla velká matně černá krabice s lesklou číslicí 10.

Pln nedočkavosti jsem jí otevřel vysunutím. Uvnitř se nacházela plastika s velkým červeným tlačítkem a jménem DoktorKevina. To důležitější, bylo ale nalevo. Srolovaný list “pergamenu” s Důležitou větou. To co vidíš není dárek, ale symbol desetileté cesty.

Text pokračuje dále, ale to si nechám třeba na příště.

Proč mne tak ta věta připadá důležitá?

I když tady  hru nebo  WG občas plísníme, stále ji zapneme a to tlačítko bitva zmáčkneme. Tak do dalšího desetiletí vykročme pravou nohou a sobě i WG přejme to nejlepší. “Let’s roll!”

Tak za týden.

P.S Balíková služba si ověřovala adresu. Věděl jsem co, i kdy mi přijde.
P.S.S Beru to jako odměnu celé redakci tohoto magazínu. Všem co se do tvorby článků zapojili a nebo v budoucnu zapojí.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments