OznámeníWorld of Tanks

Aufklärungspanzer Panther – legenda je na Supertestu

Aufklärungspanzer Panther, německý lehký tank VII. úrovně, dnes vstupuje na uzavřený Supertest. 

Toto vozidlo bylo dříve dostupné v rámci německého výzkumu a jeho aktualizovaná verze bude mít několik stejných prvků jako ta předchozí. Aufklärungspanzer Panther je poměrně velký, na lehký tank má však slušný pancíř. Tloušťka plátů čelního pancíře dosahuje až 85 mm. Maximální rychlost vozidla činí 55 km/h a jeho měrný výkon je 22,3 hp/t. Dohled tanku je 380 metrů a výdrž 1 000 HP.

Vozidlo je vybaveno 75mm dělem, které uděluje 135 HP poškození na výstřel. Dělo má dobrou stabilizaci a jeho přesnost činí 0,33. Čas zaměření je 1,6 sekund. Dobíjení zabere 5,5 sekund. Jedním z méně obvyklých prvků tohoto vozidla je, že nedisponuje žádnými HE granáty. Můžou být použity pouze standardní (157mm průbojnost) a speciální (205mm průbojnost) granáty.

Aufklärungspanzer Panther je ztělesněnou představou dobrého průzkumného vozidla. Při jeho konstrukci byly použity prvky jak středních, tak i lehkých tanků. Díky své pohyblivosti a dobrému ovládání děla může toto vozidlo podporovat střední tanky odhalováním i poškozováním nepřátel.


Není to poprvé co je tento tank na Supertestu. Dříve byl testován jako TVIII. Více na Rykoszet.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments