Nedělní infoWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Hnízdo je tu po delší době zas. Dneska si opět počtete něco ode mě. Jdeme na to? Jako vždy to trochu zrekapituluji a možná něco přidám. Tak snad příjemné počtení.

Hned na začátku připomínám tři běžící soutěže – kvíz, který jsme otevřeli před 3 dny, screen (od pondělí 11.12. do úterý 19.12.) a esej, připomínám, že tu o půlnoci uzavíráme. Takže kdo ještě chcete, můžete ještě něco napsat.

Určitě jste už zpozorovali, že se nám DoktorKevina vrací. Tady je jeho včerejší rekapitulace uplynulého bitevního týdne.

Tady máme to, co WG chystá po novém roce, mezi tím vším se chystá i Frontová linie nebo Steel Hunter.

Také jsme připomněli uzavření obchodu za žetony z battlepassu – WG to uzavře ve čtvrtek 21.12. nad ránem. Když nestihnete, WG vám žetony smění na bony.

 

A abych nezapomněla, snad každý rok přinášíme, jak získat nějaký ten kredit navíc při vánočních slevách.

Ještě jedna zajímavost – nedávno jsem u aktualizace 1.23.1 psala, že se chystá aukce. Měla by přijít v únoru a jedním z dražených vozidel by mělo být BZ-176. Naznačuje to TAP s doslovným dovětkem, že BZ-176 bude drahé, ale WG přece má za úkol vytahat z hráčů po Vánocích zdroje. Což, jak víme, je pravda.

 

Každopádně, přátelé a spoluhráči, to by bylo pro dnešek vše, kdo obědvá, dobrou chuť a užívejte adventní neděli.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments