World of Tanks

Aktualizace 1.23.1 – co WG chystá?

Aktualizace 1.23.1 dorazí zhruba v polovině ledna. Co všechno pro nás WG vlastně nachystalo?

Japonské těžké tanky

Přijdou japonské těžké tanky v čele s Type 71, o všech jsme tu psali. Slibují nejen dobrou palebnou sílu, ale i velkou odolnost.

Frontová linie

Oblíbená Frontová linie dostane ve svém čtvrtém vydání nový scénář, můžeme prý čekat svěžější hratelnosti i strategie na známých mapách.

Steel Hunter

Známý a mnohými milovaný Battle Royale režim Steel Hunter se vrací a přináší nové výzvy i emoce, které souvisí s bojem o přežití v dynamicky se měnícím světě.

Nápor (druhá řada Azure Pegasus)

Druhá řada Náporu přivádí hráče do světa Azure Pegasus. Je čas, aby se hráči znovu chopili příležitosti a čelili výzvám, které prověří jejich dovednosti a taktiku. Další krok k dobytí hurikánu!

Zimní aukce 2024

Šance vyčerpat zdroje z balíčků získáním jedinečných vozidel! Která to budou? Jen čas ukáže!

Čínský Nový rok a globální mapa

Oslava čínského nového roku se rozšiřuje také na ostatní regiony World of Tanks, samozřejmě i s překvapeními pro hráče. Zimní událost na globální mapě navíc bude slavnostní a přinese jedinečné odměny.

Těšíte se na další rok ve WoT? Budete jezdit eventy nebo se na to vybodnete? Nebo jste spíše zvědaví na chystané změny?

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments