World of Tanks

Vrátil jsem se do Wot – Týden druhý

Už je to dva týdny, co jsem se vrátil a tak se jdu podělit s pocity a mými výmysly.

Začátek druhého týdne

Na konci minulého článku jsem psal, že začínám “šmoulovatět”. Britská kolová osma mi rychle zkazila chuť a statistiky. Nemastné, neslané. Nešlo mi to. Nejen v sobotu, ani v neděli a v pondělí to byla katastrofa. V úterý jsem se prakticky tanků nezúčastnil, ale ve středu mi blikla žárovička.

Gold, ne gold

Kdo četl předchozí pojednání, jistě si všimnul Zubíka a debaty pod jeho vláknem, myslím to s těmi goldy, jelikož místo aby to napsal najednou, tak to rozdělil na dva komentáře. Jeden o goldech a jeden o arty. trochu jsem odbočil. Ano, nemám rád speciální munici a osobně jsem ji střílel jen v klanovkách, na publicu dlouhodobě ne. Proč píši dlouhodobě? Jelikož jsem v začátcích speciální munici střílel. V té době byla dokonce ještě za goldy. To už je dávná historie, co?

No vrátíme se z historie k tématu. Zubíka jsem obhajoval, já a Vija jsme na něj měli jistý vliv. Vija, co se týče SPG a já, co se týče goldů. Dobrá, každý má své preference a věci, co na hře nemá rád a naopak ty, jež má rád. Načež tedy jsem se rozhodl udělat osobní test. Sto bitev s goldy a sto bitev bez, tedy tak, jak hraji normálně.

Výměr vozidla

Test je tedy na světě, ale s kterým vozidlem? Proběhla dlouhá debata s Rejnokem, ve které padlo mnoho názorů a typů vozidel. V prvé řadě jsme vyloučili vozidla s HEAT municí. Dále stíhače, lehké tanky a i ty těžké. Takže tu zbyly jen střední. Prémiová vozidla byla mimo. Vzhledem k mé oblíbenosti Modelky, jsme nakonec vybrali T-44. Dostala novou dívčí posádku se čtyřmi perky.

Vybavení tanku standardní. Ventilace, nabiják a stabilizátor. Opravy, lékárnička a hasičák, vše velké. Dohodli jsme se s Rejnokem, že nebudu dávat polní vylepšení. No tak jedem. Momentálně jsem na cca 60 bitvách s goldy. A mám první zajímavé zjištění. Kdo říká že s full gold neprodělá, tak lže. 20 bitev cca 200.000 v mínusu a to mám premiový účet a Vánoční bonusy. Při občasném použití problém nejspíše není, ale když jedete do plných tak to prostě celkově nedáte do plusu. Na prémiovém stroji budete možná na nule. Kompletní statistiky zveřejním v samostatném článku, kde vše popíšu.

Dnes již ale vím, že se mi se základní municí povede v kompletní statistice hůře, jelikož se mi nejspíše nepovede zahrát to, co se mi povedlo dnes ráno. Jelikož osm tisíc kombi asi nedám. To je hra jedna z tisíce.

Osobně se těším až se vrátím k normální munici, protože prát do šestek zlatou mi přijde fakt blbé. Pohled, jak mi to šlo s goldem a bez, předpokládám že sepíšu někdy mezi svátky.

Mapy

Navážu na minulý článek, už jsem se objevil na většině map a nehorší, co jsem zatím hrál je Redshire obrana/útok. Kdo tohle vymyslel! Je to adept na zabanovanou mapu. Jinak mne režim obrana/útok nikde nevadí. Jak jsem psal minule, úpravy na mapách hodnotím spíše pozitivně. Stačí se tu jen naučit změny a kam mám po novu jezdit.

To je pro dnešek asi vše, není to tentokráte toliko o pocitech, spíše o plánech.


Jen tak mimochodem, teď mám v redakci přezdívku gold nuub.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
43 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments