Nedělní infoWorld of TanksWOT BLITZ

Soowino hnízdo

Desátý týden roku 2023 se nachýlil, pohodlně se usaďte a přečtěte si, jak ho vidí spoluzakladatelka webu Soowa_Rozarka, proto píše Hnízdo.

Touto dobou už si Rejnok užívá zaslouženou dovolenou, takže tento týden se vidíme spolu. A uvítám i vaši případnou pomoc s články.

 

Rekapitulace je tady

Na začátku týdne jsme přinesli obrázky japonských stíhačů Ji-Ro a Chi-To ze supertestu.

RUBY region

Už delší dobu vidíme i to, že v RUBY regionu Lesty dělá zajímavé věci. Zavedla novinku – hráč převrátí tank, ale hra ho automaticky otočí zpět na pásy. V souvislosti s tím si říkám, že to asi není úplně “košer” a vytane mi na mysli příhoda v jedné bitvě.

Měla jsem Hetzera, v té bitvě jsem se po najetí na kámen otočila na bok a vlastními silami se ne a ne otočit zpátky. Najednou přijel od protivníka Stug III, všiml si mě a já čekala, že mě rozstřílí na cucky. Ejhle, ono nic? Drcnul mi do střechy jednou, dvakrát a byla jsem zpátky na pásech. Poděkovala jsem mu přes tehdy fungující společný chat a bez jediného výstřelu jsme se rozjeli každý svou cestou. Nebudu zapírat, že jsem zůstala hoooodně překvapená a i teď si na to občas vzpomenu.

Ve formě testování mají v tomto regionu i novou podobu hodnocených bitev pro letošní rok.

Lesta dala do prodeje i tank AltProto AMX 30 i s 3D stylem.

Zpět na EU

V týdnu jsme tu měli i twitch drops k Mezinárodnímu dni žen, WG na nás ženy myslelo. Tak ještě jednou ženám vše nejlepší k tomuto dni.

WG pozměnilo 3 mapy, byly to Horský průsmyk, Murovanka a Siegfriedova linie. Snad to tedy bude k lepšímu. Jinak změny nebyly moc zásadní, krom Horského průsmyku, tam jich bylo hodně.

Co se premium obchodu týče, u nás prodávají aktuálně M54 Renegade a IS-2 opancéřovaný.

Během týdne se z Průzkumné mise vrátila nová mapa Ústřicová zátoka. Na oficiálním webu najdete víc informací.

Posledním “zásekem” v tomto týdnu je moje včerejší puzzle, kde si můžete složit “dvojče” a nástupce Königs Tigera, E75. Tam taky můžete přidat jak svoje názory, tak návrhy na další tanky a můžete se i pochlubit časy.

 

K tomuto týdnu to je za mne vše, zítra jsem opět tady 😉 Kdo z vás zrovna obědvá, přeji vám nejen dobrou chuť, ale i krásný zbytek neděle a fajn nástup do nového pracovního týdne.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments