World of Tanks

AltProto AMX 30 a 3D styl “Char de Chastel” v prodeji

AltProto AMX 30 a 3D styl “Char de Chastel” v prodeji v klientovi

AltProto AMX 30 a 3D styl “Char de Chastel” jsou v prodeji v herním klientovi. Zaradovali jste se? Je to předčasné. Tank mohou získat pouze hráči v regionu RUBY.

AltProto AMX 30

V prodeji se objevil VIII  AltProto AMX 30.  Hráči si jej mohou koupit jak v prémiovém obchodě, kde za něj zaplatí 1 914 ₽ (zhruba 570 Kč), tak v obchodě ve hře, kde si za něj Lesta účtuje 8 700 zlatých. AltProto je bez jakéhokoli balastu. Tank disponuje dělem s průbojností 232 mm se základním granátem, průměrné poškození na výstřel činí 300 HP. Tank jezdí rychlostí až 65 km/h, takže se na pozice dostane rychle a spolehlivě.

Více si o tanku můžete přečíst zde a kompletní statistiky jsou k dispozici na tanks.gg.

 

3D styl “Char de Chastel”

K dostání je také 3D styl “Char de Chastel”, který jsme mohli získat v rámci zimního maratonu Legend of the Hunter (v listopadu 2021).

“Chceš na něj jít s vidlemi a sekerami? Ale ne, mes chers, tohle zdaleka není hon na kachny. Pokud té bestii ze Zhevodanu neukážeme, kdo je skutečným pánem země, budeme se jen schovávat ve sklepích a stodolách. Žít ve strachu. Vidět její planoucí oči ve tmě, cítit její pach, slyšet její mrazivé noční vytí. A ztrácet lidi jednoho po druhém. Je načase, aby tohle místo přestalo být jatkami a kuchyní.

Přicházím k vám se zbraní, proti níž se nemůže postavit. Přicházím s mocí, které nelze odolat. A jestli si někdo z vás stále myslí, že tahle bestie je jen legenda, nuže, je načase ji v ni proměnit. Připravte si livrej – váš zachránce dorazil.”

Jedná se o fiktivní styl, který není možné jakkoli dále upravovat. Styl nese označení Speciální. Technická cena odpovídá: 2 500 zlatých. ID: 303 Platí omezení stylu maximálně jeden na účet. Lze jej použít pouze pro tank: AltProto AMX 30.

Přivítali byste možnost tento tank získat i u nás na EU serveru a koupili byste si jej raději za zlaté nebo v prémiovém obchodě?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments