WOT BLITZWotb

BLITZ: Hurá, nový battle pass je tady!

Po měsíční odmlce jsme se dočkali nového a hodně zajímavě upraveného a vylepšeného battle passu. Minule jsem nakousla podobu battle passu, tak si rozebereme, co nás vlastně čeká.

Ušetřený čas

Na předchozí BP se hráč dřel leckdy jako kůň, aby se mu dařilo plnit všechny denní mise. Nový Battle Pass nám neušetří jen námahu, ale i čas, což je určitě fajn.

80 -> 60

Počet úrovní se snížil, postup operací bude rychlejší, ačkoli bez většího usnadnění. Tank z operace se posunul z 35. úrovně na 30. a camo nebo vybavení na něj bude na úrovni 55.

 

 

I když se počet úrovní snížil, celkový počet odměn se nezměnil. Kromě toho WG přesunulo některé odměny z běžného Passu do Prémiového a to z jednoduchého důvodu – aby se celý battlepass dal dokončit i bez zakoupení Premium Passu.

Srovnejme oba battlepassy – v předchozím BP jsme každý den plnili všechny osobní mise, abychom odemkli všech 80 úrovní, i proto jsme dostali více odměn z běžného Passu. Nyní již není nutné vstupovat do hry a hrát podle napjatého plánu. Nově si můžete vybrat, kdy budete chtít Pass plnit. Pokud jste trpěliví, cílevědomí a máte rádi výzvy, můžete dokonce odemknout všech 60 úrovní Passu během posledního dne operace. To je teď možné díky novým misím Operace.

Mise Operace

Novinkou je jejich rozdělení na 4 týdny, každý týden obsahuje 6 misí s rostoucí obtížností. Mise samotné vypadají takto: 5 zdarma pro všechny + 1 pro držitele Premium Passu, jak je vidět na obrázku. Taktéž si všimněte jedné věci – každá mise má 3 fáze a splněním každé etapy se dostanete na vyšší úroveň BP.

Mise pro daný týden můžeme plnit najednou a po skončení týdne se automaticky aktivují nové. Ovšem splnění misí z třeba z předchozího týdne nám WG dovolilo a při stejných podmínkách misí osobních i operace je dokončíme v tandemu. V osobních misích získáváte klíče, odemykáte kontejnery s odměnami a zároveň vylepšujete úroveň passu.

 

Nový předmět – LICENCE

Licenci, která nám hodně pomůže v postupu Operací, si můžeme zakoupit.

Co nám licence dovolí?
Vyměníme misi (v případě změny si postup mise “smažeme”, ale úrovně po splnění první či druhé fáze se uloží) a taky můžeme splnit mise následujícího uzamčeného týdne. Anebo dokončíme mise týdne či týdnů předchozích (například v druhém aktivním týdnu dokončíme mise týdnů 1, 2 a 3.)

Licence neposkytuje žádné další odměny, jen zefektivní proces a ušetří náš čas. Můžeme ji zakoupit samostatně či v rámci balíčku Rozšířený Pass, přičemž nemusíme mít ani Premium pass, abychom ji mohli využít.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments