Nedělní infoWorld of TanksWOT BLITZWotb

Soví hnízdo

Dnes vás u týdenní rekapitulace vítá po dlouhé době Soowa. Rejnok vyrazil dobít baterky, vyčistit hlavu, já taky a přináším rekapitulaci týdne.

Aktualizace 1.20

Hned na počátku týdne přišlo několik změn nadcházející aktualizace. Týkají se tanků BZ-58-2, Kamfpanzer 3 Prj. 07 HK a Type 5 Ka-Ri, víc podrobností zde.

Bonový obchod

Pár novinek je i v bonovém obchodě. WG přidal tanky, 3D styly nebo vybavení. Jedním z přidaných tanků je čínský 113 Beijing Opera.

Další krabičkaes?

Na asijském serveru se objevila nová lootboxová akce. Zatím těžko říct, jestli bude i na EU.

Pracovní týden uzavírají zpráva z RUBY regionu o změnách omračovacích mechanik od artyn a taky bany po kampani.

Community manager

Někomu to mohlo utéct, někdo třeba zapomněl. 1.února se novým komunitním manažerem CZ/SK stal hráč esportu Alesza. Co se stalo se Sstyx? Zůstala na téže pozici, jen má na starosti ukrajinské hráče. Oběma přejeme, ať se jim jen daří.

Co si vy sami myslíte o změně? Přinese Alesza nový vítr do plachet a vztahy v komunitě se zlepší? Nu, uvidíme.

 

Ještě nám tu zbývá včerejší hádanka. Kdo z vás hádal Horský průsmyk, trefil se. Kdo nevěděl, může mít štěstí příště.

Abych nezapomněla na “svoje” spoluhráče, mám tu i něco z blitz. 

27.2. vypnuli bitevní chat, takže už si můžeme napsat jen s četařem. Od 1.3. máme další battlepass, kde můžeme získat další reskinovaný tank. Začaly nám i hodnocené bitvy (kdo zabojuje o kamufláž z nejvyšší ligy?) a v dobíhajícím režimu Uprising máme bonusy na xp i kredity.

V obchodě aktuálně najdeme tank Bofors Tornvagn a právě ten je jedním z tanků, na který můžeme získat legendárku v eventu. Pod tanky najdete i minigalerii.

Tanky a legendárky:

Bofors Tornvagn – Stegosarurus

T49 – Guanlong

M-VI-YOH – Ankylosaurus

STB-1 – Spinosaurus

 

Dobrou chuť k obědu a do soboty se s vámi loučím. Jdu si užívat přátele, vůni spáleného benzínu a relaxovat. Pěkný zbytek neděle všem!

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments