WOT BLITZWotb

Patch 8.10 – a co v něm?

Nová aktualizace už je vpodstatě za dveřmi, tak se podíváme, co nám WG přichystalo nového a jestli to bude stát za to. 

Už delší dobu vyhlížíme, kdy do hry “přijede” Obj. 268v4 aneb “Spoj JgPz. E100 a 60TP”. Proč text v uvozovkách? Možná pochopíte sami. Alfa poškození 690 a doooost silný čelní pancíř. Každopádně už tedy od první vteřiny videa známe tank, který nám seslalo nebe (rozuměj WG). A kdo by 268v4 hledal, je vpravo za JgPz.

Novinky v BP?

 

Více informací přineseme v příštím článku, ale co můžu “prozradit” – WG ho rozdělilo na 4 sekce, tedy každou na jeden týden a v květnovém BP nám WG nabídne francouzského Wolverina (ve WoT M10 RBFM, tam je tedy na pátém tieru, tady by to měla být klasická šestka). Ale nějaké ty screeny taky máme k dispozici, podíváme se tedy, jak bude nový battlepass vypadat.

 

A tato battlepassová licence vypadá taky celkem zajímavě…

 

Kamufláže za battle pass, co tu máme? Jedna vypadá jako několik rozstříknutých barev najednou a na druhé, podstatně hezčí, jsou něco jako chaluhy, tedy mořské řasy.

PBR mapy?

WG v minulosti přiznalo, že na nich už pracuje. Proč ne – máme kamufláže, modely tanků… Tak proč nemít i mapy v tomto stylu.

 

Další tanky přepracované do PBR jsou Vickers Mk. F (evropská větev, tier 1) a JgPz. E100 spolu s Grillem 15, německé stíhače tanků, tier 10.

 

 

Nový event?

V něm si budeme moci ve finále vybrat ze dvou čínských tanků – VII light M41D a VIII heavy WZ-112-2. A taky tu budou i nějaké posilovače, což je určitě dobrá zpráva pro spoustu hráčů. Sedmičkový M41D je nejspíše jeden z nejlepších LT na svém tieru, sama si odvažuji říct, že ho dost pravděpodobně vyberete. Nu, a WZ-112-2 stále ještě okupuje přední pozice nejlepších těžáků, což taky svědčí o jejích kvalitách. Pancíř pořád podrží, 122mm dělo má na HEAT pene 297 mm a 20 km/h při couvání – utíkej kdo můžeš, tedy pokud máš kam.
Netuším, jestli se eventu zúčastním, ale asi bych sama za sebe vzala M41D, těžkých osmiček mám dost.

 

Další nové kamufláže

K-91 – skoro vypadá jak Mad Max nebo něco na ten způsob…

WZ-120-1G FT – WG chtělo tuto kamufláž vydat už dřív, neznámo proč nevydali, ale je opravdu pěkné a mohlo by se jmenovat třeba “Jade warrior” (Nefritový válečník)

AMX 30 1er – Hmmmmm, malý dráček s hrnkem kávy a donutem… Možná podle mě trošku dětské, ale zase nevypadá úplně ošklivě, však i v dospělosti může mít člověk rád animované postavičky.

IS-7 – animované šestihrany, nedivila bych se, kdyby tohle camo bylo za rankedy

TVP 50/51

T-100LT

Nové tanky ve hře…?

 

Obj. 264 (SSSR, t8, premiové medko, nejspíše ještě prochází testy)

Škoda T45 (ČSR, t7, HT) – dle WoT statů ji můžeme přirovnat k Tiger (P) nebo Tiger I (ty mají alfu 220 a pene 194) a shodná 88mm děla, ale necháme se překvapit. Nejvyšší rychlost 30/14 km/h (těch 14 je na zpátečku, aby si to někdo nespletl 😀 ), přičemž by asi mohla dostat nějaký ten typ převodového oleje jako mají třeba polské tanky. Pancéřově je slabší, má 1400 HP a podvozek otočí Škodovka rychlostí 24°/s, to není moc.

 

A poslední novinkou jsou kumulované turnajové avatary. Vypadají krásně, co myslíte?

 


Ufffff, patch 8.10 toho přinese docela dost, už aby byl tady. Líbí se vám novinky či kamufláže? Mně tedy ano. Každopádně pod článkem máte možnost komentovat, tak tedy směle do toho a uvidíme se u příštího článku.

Vaše kolegyně Soowa

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"