SupertestWorld of Tanks

Staronová mapa na Supertestu: Japort

Na Supertestu se objevila staronová mapa: Japort (Japonský přístav)

Japonský přístav (Japort)

Tato mapa se vrátila po přepracování na Supertest. První zmínky naleznete zde, kdy byla ještě pod jménem Puerto. Následně byla mapa přepracována a píšeme o ní zde, aby se vrátila v úplně nové podobě. Na mapě byla odvedena spousta práce včetně dopracování mnohých detailů a je připravena na podrobný test. Japort by mohla být první představenou mapou, která bude testována v novém režimu připravované aktualizace 1.13: Průzkumné mise (Recon Mission).

 

Hlavní směry útoků na mapě:

 

1. Hlavní směr útoků těžkých tanků, který lze dále rozdělit do několika dílčích směrů:

Jeden směr je obchvat podél vody. Časově náročná zóna se středním rizikem. Těžké tanky jsou většinou chráněny před palbou dělostřelectva. I zde však existují však oblasti, které jsou vhodné pro nepřátelskou palbu z dálky.

Střední zóna. Je docela nebezpečný směr s velkým počtem oblastí vystavených nepřátelské palbě. Zde může střílet i dělostřelectvo.

Bunkr, projeďte jím. Jedná se o směr na mapě, který nabízí největší ochranu. Je ideální pro vozidla se silným čelním pancířem.

 

2. Hlavní směr útoků pro lehké a rychlé střední tanky. Oblasti nad bunkrem umožňují ovládat velkou část mapy.

 

3. Hlavní směr útoků středních tanků. V této oblasti mohou střední tanky střílet z velké vzdálenosti a zatlačit nepřátelské tanky zpět, přičemž dojde ke zmenšení vzdálenosti bojujících vozidel.

 

4. Část určená pro stíhače tanků sloužící k odražení útoků nebo ke kontrole klíčových pozic na mapě.

 

A konečně, na celou mapu se můžete podívat i v náhledovém videu.

 

Ten bunkr vypadá hodně dobře, připomíná mi trošku Frontovou linii. A  jak se líbí vám? Těšíte se na ni?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments