World of Tanks

Posádka 2.0 – názor z emailu

Ve svém Připínáčku jsem vyzval čtenáře k zaslání pozitivních ohlasů a názorů.

Na výzvu zareagoval ggruman, který mi svůj názor poslal. Jak jsem slíbil, zveřejňuji bez jakýchkoli zásahů a změn jeho email v plném znění.

Předmět vaší zprávy
reakce na posádku 2.0 na nedělní připínáček Rejnoka
Zpráva
Ahoj, jak jsi psal, jsem asi jeden z mála, který chce posádku 2.0.
Důvody jsou následující: v garáži mám přes 301 tanků, z toho 152 stromových. 1. Kolikrát jsem si říkal, že bych si rád změnil perky na posádkách, ne všech, ale některých ano. Samozřejmě jde to, ale přijdu o nějaké zkušenosti, když to udělám za kredity, anebo bez postihu za goldy a to nechci, takže i teď za to platím přece. Takto dostanu možnost si to přizpůsobit znovu jak chci, hlavně proto, že prostě dřív jsem jezdil jiný gameplay než teď. Člověk se vyvíjí a s ním i jeho herní styl, proto jsem rád, že dostanu možnost si kompletně znovu předělat posádky. Ano, bude to trvat dlouho, ale rozhodně výsledek bude stát za to. 2. Už nemám co zkoumat, mám ve výzkumu otevřeno vše, co jde, všechny desítky a většina devítek v garáži, tím pádem nepřijdu o nic při předělávání posádek na další tiery. 3. A ta nejlepší věc je mít jednu posádku na 3 různý tanky ze stejného stromu……na tierech 9-10 mám většinou 4-6 perků na posádce. Tedy mít posádku o zkušenostech 6 perků na AMX 13105, 12T a ELC? no to je prostě paráda. Na rozdíl od jiných totiž nevidím vůbec nic špatného, když při skoro 90k bitvách budu mít výhodu na posádkách oproti hráčům, co mají najeto třeba polovinu a už vůbec mě netrápí šikanování nováčků na 5-10 tierech. PROTOŽE – desítka se dá dnes vyjet za cca 500 bitev bez premiaku nebo necelá půlka s premiákem. OSOBNÍ ZKUŠENOST Z DALŠÍCH ÚČTŮ. A to, že to bude trvat dlouho to předělání? No, je to cena za to, jak velká výhoda to pak bude. Podtrženo a sečteno: Nová posádka vylepší chování a vlastnosti tanků na další úroveň, je to změna a pro hráče, kteří už ve WOTKU dosáhli všeho a ta hra je stále baví, je to vítaná změna, i když to nikdo z nich nepřizná. A popravdě, jestli na tom WG bude vydělávat, je mně taky jedno, dokonce za to, jak to vymysleli, mají můj obdiv, vždycky fandím někomu, kdo umí vydělat peníze originálním způsobem. A koneckonců, oni přece nikoho nenutí nic platit, je to na každým hráči, jestli do té hry něco pustí, takže buď ať platí a jsou zticha nebo neplatí, nebo vůbec nehrajou, vše ostatní jsou jen zbytečný a planý řeči. Mějte se, redakce a ať se daří tady i při hře

Děkuji za vstřícnost a odvahu. Chcete se také vyjádřit nebo přidat svůj názor? Rádi zveřejníme zajímavé názory a připomínky. Případně své názory můžete přidat do komentářů nebo diskutovat na našem Discordu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments