Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne, vítám vás u mého Připínáčku.

Opět nelze začít jinak než zmínkou o Posádce 2.0. Sandbox skončil a WG vyhodnocuje jeho výsledky a dává dohromady zpětnou vazbu. My jsme také nezaháleli a hledali jsme různé ankety a vyjádření hráčů k Posádce 2.0. Vija sestavil zajímavý článek týkající se různých anket na posádku vytvořených samotnými hráči. Na výsledek jeho činnosti se můžete podívat zde. Stejně tak bych chtěl poděkovat ggruman, který našel odvahu a zaslal nám svůj ucelený pohled na připravovanou změnu. Jestli se chcete také vyjádřit k dané problematice, nebo chcete našim čtenářům něco zajímavého sdělit, pište na email nebo přijďte na náš Discord, rádi se domluvíme, jak to můžete udělat.

Už příští týden (10.8.) nás čeká aktualizace 1.14, kdy přijdou do hry československé těžké tanky. Zároveň se vrátí možnost průzkumných misí, které snad zůstanou trošku déle než poprvé a objevit by se mělo i Polní vybavení. Více se dozvíte v tomto článku. Také nás čeká další kolo Recruit programu, to by mělo začít 26. srpna, jen ještě není jasné, jaké prémiové tanky bude možno získat. Jakmile budeme vědět něco více, určitě se s vámi o informace podělíme.

Na Discordu se objevila koláž, která navazuje na článek WG Horký srpen. Z článku vybírám:

“Nejžhavější sezóna bitev už je tady, velitelé!
Přišlo léto a ve World of Tanks bude ještě větší horko. Připravte se na Horký srpen, sérii zábavných aktivit, které vás potěší skvělými akcemi, dlouho očekávanými herními režimy a dalšími speciály. Rok 2021 značí 11. výročí World of Tanks a my vás všechny zveme, abyste se přidali k našim narozeninovým oslavám! Vzhůru do toho — srpen bude plný překvapení!” A již zmíněná koláž:

 

Možná jste také dostali email od WG se shrnutím předcházejícího měsíce. Já ano a moc se mi tento krok líbil. Tady WG velmi chválím a ono shrnutí mě zaujalo natolik, že jsem k němu vydal celý článek. Opravdu jde o velmi příjemné osvěžení. Jen tak dál.

Nevím, jestli jste sledovali stránky The Daily Bounce, z nichž jsme také občas získávali informace. Možná jste si také všimli, že se na jejich stránkách objevovaly informace o WoT méně a méně a poslední dobou už téměř vůbec. Web se poslední dobou věnuje více a více lodím a podle informací, jež se objevily na spřízněném facebookovém profilu, to vypadá, že se Harkonen už WoT v budoucnosti věnovat nebude. Hra již pro něj není tím, čím bývala. O budoucnosti ještě není úplně rozhodnuto. Nicméně, jak jsem psal výše, články s tématikou WoT se už webu neobjevují. Uvidíme, jak bude celá záležitost pokračovat, ale musím říct, že je mi to líto. Jeho informace byly vždy správné a zajímavé.

Závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT. Všem vám pořád držím pěsti a přeji úspěch v soutěži.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.