World of Tanks

Překvapivá informace o Frontové linii

Vývojáři i support potvrdili nemilou zprávu. Tato informace může ovlivnit všechny, kteří mají rádi Frontovou linii nebo si rádi skrze tuto akci přivydělají nějaký ten kredit navíc. Dva zdroje, které si mírně odporují a způsobují zmatky. Ovšem CT potvrdil tuto informaci – tedy pokud nedojde k nějaké změně.

V pondělí 16.09.2019 začíná 8. sezona frontové linie a pro mnohé hráče to bude i sezona poslední. Hlavně je to proto, že hráči mohou dosáhnout na poslední odměnu, kterou je tank na IX tieru – AE Phase I. Proto, abyste mohli tuto odměnu získat, musíte mít našetřeno 15 žetonů a mít dokončených všech 30 úrovní prestiže.

Existuje zde však jedna věc, nuance či bod v pravidlech, chcete-li, kterou je potřeba mít na zřeteli. Jakmile si tento tank vyzvednete, tak vaše prestiž bude opět na číslu 1 a již nebudete mít možnost využívat vaše “bojové zálohy” pro tento režim, které získáváte tím, že  si zvyšujete svojí úroveň pro danou prestiž.

Pokud se tedy chystáte pokračovat v hraní tohoto režimu, pak bych na vyzvednutí tanku ještě klidně počkala a zahrála si zatím i další sezony. Ostatně kreditů není nikdy dost, že?

 

Níže vám přeložím oficiální vyjádření supportu k tomuto tématu a dotaz hráče:

exesv (hráč):

8. sezoná FL. 16. – 23. září.

Abych dostal tank na IX tieru, musím už jen přejít z prestiže 9 na prestiž 10, což znamená, že mi zůstanou 2 měsíce, kdy budu farmit (poz. FL – kredity) s 1. prestiží na 1. úrovni? Nebo že vše bude na maximálním ranku? Nebo pokud chci farmit, tak do konce FL budu jezdit bez vyzvednuté odměny v podobě tanku na IX tieru?

Support:

Dobrý den.

I po dosažení 10. prestiže se nemusíte hned vzdávat dosaženého úspěchu, ale v tom případě nedostanete svou odměnu v podobě tanku. Jestliže snížíte svou prestiž, pak ano, budete muset hrát na 1. prestiži s úrovní 1.

Jestliže dojde k nějakým změnám, pak o tom budou podané informace přes oficiální zdroje ve vyhrazených článcích.

 

Musím říci, že toto je celkem důležitá informace, nemyslíte?

Dále bych vám ráda přibližně přeložila ještě jeden text, který pochází z RU fora:

Důležité body stran předpisu (FL)!

  • Po dosažení maximálního možného stupně prestiže (od 1 do 9 – pozn. zřejmě myslí sezonu?) u FL, nebudete moci po resetování znovu zvedat prestiž. V důsledku toho nebudou fungovat ani “bojové zálohy”.
  • Při dosažení 10. prestiže (pozn. myšleno bez resetu?) získáte 30 bodů bojových záloh, které můžete přerozdělovat. Takže i když budete mít dosažených všech 30 prestiží, budete moci pohodlně hrát i s plně vyzkoumanými bojovými zálohami.

Ráda bych ještě dodala, že první bod byl na foru delší dobu, druhý bod, byl dodán později. Kde je pravda se zřejmě dozvíme až zítra, ovšem dle CT je to tak, jak uvedl support. Alespoň tak to koluje na RU serveru.

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments