Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

I po přechodu na nový web budu pokračovat v psaní nedělních sloupků zaměřených na hru a informace o webu.

Pár informací pro začátek

Jak vidíte, jsme na nové adrese. Web jsme spustili v poměrně krátkém čase, není ještě dodělaný a stále pracujeme na jeho úpravách. Hledáme nejlepší řešení pro nás, tak aby se nám pohodlně psalo a vám dobře četlo. Předpokládaná doba zkušebního provozu je jeden měsíc. Nebojte se nám říct váš názor na podobu stránek, ba naopak chceme slyšet, co bychom mohli udělat jinak. Nejlepší způsob zanechání zpětné vazby je redakční e-mail.

Možná jste se zalekli souhlasu s pravidly diskuze, pokud chcete přidat komentář. Nebojte se komentovat. K sankcím budeme přistupovat jen za hrubé porušení. Pravidla berte spíše informativně.

Co plánujeme s webem

Daří se nám pokračovat ve spolupráci s jinými projekty, jako jsou některé FB skupiny, ale navazujeme i nové kontakty. Rád bych se zaměřil na spolupráci a informování i o komunitních akcích a nejen to. Už na Wotko.cz jsme díky čtenářům vydali články například o Cihelně. Na to bych rád navázal.

Časem se objeví určitě i nějaké ankety a pokud vše půjde dobře možná i bude i soutěž o věcné ceny. To ukáže ale čas.

Dostáváme celkem mnoho dotazů na to, jestli budeme mít rubriku čtenářské články. Ano, budeme ji v budoucnu mít, ale ne tak, jak ji znáte na wotko.cz, kde je přímo formulář. Jestliže máte návrh na článek nebo dokonce sepsaný článek, zašlete ho, tak jako v případě zpětné vazby, na e-mail.

Snad jsem pro začátek o stránkách řekl dost, pokud by vás zajímalo více, nebojte se zeptat v komentářích.

Něco ze hry

Začne nám 8. sezona FL, kde budeme moci získat AE Phase I. Po dnešní ranní zprávě není jeho získání tak jednoduché, jak se zdá. Mnoho lidí si jej nevyzvedne, jen z důvodu, aby mohli nadále jezdit FL pro výdělky. Do které skupiny budete patřit vy?

Hned po skončení FL nás čeká event, na který se mnoho z nás těší, je jím Tank Race. Během příštího týdne bude probíhat příprava na tyto závody. Jedná se celkem o pět misí, každá mise je pro jednu třídu tanků. Základem je ujet v bitvě určitý počet metrů. Pro lehké tanky je to 3000 m, střední 2000 m, těžké tanky a stíhače je to 1500 m, ale nejtěžší to mají artynáři, musí ujet celých 500 metrů, aby získali odměnu v podobě spotřebních doplňku a tokenu. Uznejte sami, jak často najedete s dělostřelectvem půl kilometru? Po získání jakýchkoli sedmi tokenů splníte extra misi a získáte nálepky “Křídlo” a “Blesk 3”, ventilaci 2. třídy a pět kusu “odstranění omezovače výkonu”

Nálepky za misi

 

Poděkování

Možná se budete ptát, komu děkuji. Děkuji všem, co nám po odchodu z wotko.cz pomáhali a například správci FB skupiny World of Tanks CZ/SVK. Hlavně ale musím poděkovat čtenářům, čili vám všem, že jste nám zůstali věrni. Celá redakci dodáváte sílu pokračovat v naší činnosti.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments