World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden je za námi, tak se pojďme společně podívat na to, co přinesl nebo vzal.

Nemohu nezačít jinak než skončeným Sandboxem, kde se testovala Posádka 2.0. Pokud jste si ji vyzkoušeli, víte, co přinesla, co změnila. Nevím, jak se vám změny líbily, jestli máte chuť, podělte se s námi v komentářích. Zhodnocení Posádky 2.0 proběhlo zatím v uzavřené komunikaci. Psali jsme o tom zde. Přiznám se, že jsem zklamán tím, co Posádka 2.0 na Sandboxu obsahuje, jak změní hru a co to bude znamenat. Nechci se opakovat s tím, co už bylo řečeno kolem této změny, sami jste si mohli přečíst názory hráčů, ať už kladné nebo záporné. Snad jen mě mrzí, že jsem nedostal po odehrání Sandboxu do hry dotazník, kde bych mohl napsat svůj názor. SB jsem totiž z časových důvodů nehrál ihned od začátku, ale odměny jsem ve hře dostal.
Chápu, že každý podnikatelský model potřebuje vydělávat, na tom nic není, ale z mého pohledu je tohle už přílišný útok na mou peněženku. Uvidíme, co bude, třeba jsme se pletli a P2.0 v takové verzi, která byla na SB, nebude. Líbil se mi jeden komentář pod článkem o Posádce, takže si jej dovolím citovat: “Přece jenom to vypadá, že WG chce víc moje prachy než já hrát jejich hru.” Komentář je od hb74.
Tímto se vracím zpět na začátek. I přesto, že chápu, že každý musí z něčeho žít a platit účty, přijde mi, že se se všemi nabídkami, akcemi a dalšími věcmi WG snaží stále více útočit na hráče a hlavně jejich peněženky. Bohužel já sám patřím mezi skupinu lidí, kteří jsou velmi neradi kýmkoli a čímkoli tlačeni k něčemu (v tomto případě k placení). U mě osobně podobné věci povedou jen a jen k tomu, že řeknu rezolutní NE. V tuto chvíli jsem již jen kousek od této hranice a doufám, že WG má dostatek dat, aby si dokázali vyhodnotit důsledky změn.

Zároveň bych vás chtěl požádat, jestli je mezi vámi někdo, koho Posádka 2.0 zaujala, komu se líbí a přeje si ji, ať napíše své vyjádření a důvody, pro které by ji chtěl ve hře. Rádi tento názor zveřejníme. Prosím o kontakt na náš redakční email, případně jsme jako redakce na Discordu Heatnews.

Blíží se nová verze Frontové linie, která by měla probíhat dle nových pravidel. Těšit se na ni můžeme od 16. do 23. srpna. Tentokráte i s tanky deváté úrovně a s možností získávání bodů do Battle Passu. Těšíte se? Já doufám, že se i nadále bude možnost nejen pobavit, ale i něco vydělat, i když tam mohou být již zmíněné tanky deváté úrovně. Video WG k Frontové linie je připojeno. Lze nastavit i české titulky.

Také se můžeme těšit na již pravidelné akce na vrcholku stromu. Formát se vrátil zpátky k původnímu, takže od 5. srpna nás čeká K-91 a od 20. srpna Type 5 Heavy. No, i toto je po úpravě děl Japonců a HE munice diskutabilní, ale za vyzkoušení na splnění pár misí to možná stojí.

A podle posledních zpráv od kolegů z WoT Express se blíží nová maraton na prémiový tank osmé úrovně. Akce by měla odstartovat ve druhé polovině srpna a předpokládá se, že to bude 20. nebo 27. srpna. Bohužel zatím se nepodařilo zjistit, o který tank by se mohlo hrát. Možností je více a nabízí se i československý těžký tank osmé úrovně Škoda T 56. Ale je to jen moje osobní spekulace.

Závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT. Všem vám držím pěsti a připomínám, že pořád probíhají olympijské hry, kde pořád máme medailové naděje, tak snad to ještě cinkne.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
22 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments