World of Tanks

Ohlédnutí za Černým trhem, bonusový kód z loňska

Včera jsme se podívali na Mirny, dnes se podíváme do zákulisí natáčení upoutávky na Černý trh a na závěr dáme  kód z loňska

Předpokládám, že se asi každý zúčastnil Černého trhu, ať již jako kupující, účastník aukce nebo jen jako pozorovatel. Vija vybral zajímavé informace k ČT, přežili jsme ve zdraví i koupi lootboxu – klíče, stejně tak jsme zažili i přiznanou nepřiznanou chybu WG, A dokonce jsme zveřejnili i seznam věcí, které WG v rámci zmíněného trhu nabízel. V Rychlých zprávách jsme ještě porovnali nabídky jednotlivých let. První rok byly nabídky jen za stříbrné nebo zlaté, další rok se objevily aukce a letos nejen ukončené, tedy uzavřené ale i otevřené.

WG zveřejnil ještě video s pohledem za kulisy natáčení, takže se pojďme ještě naposledy vrátit k tomu, co bylo očima autorů videí k samotnému trhu. Myslím, že videa se povedla.

A pro ty, kteří dočetli až sem, máme znovu objevený kód do hry z roku 2020. Kdo ho neuplatnil, získá možnost pronájmu těchto tanků na 10 bitev AMX M4 49L,  AMX CDA, Bretange Panther a konečně ELC Even 90. Kód je funkční jen jednou, kdo si jej uplatnil již dříve, nedostane, bohužel, nic. Tak to v životě chodí. Aktivujte Bonusový kód CLAGUERRE, kliknutím na něj, nebo jeho přepsáním po přihlášení v Prémiovém obchodě.

Hodně štěstí.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments