World of Tanks

Rychlé zprávy

Dnes opět přinášíme pár rychlých zpráv ze světa tanků. Pojďme na to.

Skončil Černý trh. Někomu se líbil, někomu možná ne, ale tak to bývá. S výjimkou poslední nabídky – klíče, se původní únik potvrdil. Podívejme se tedy na srovnání, co bylo v předchozích letech a letos. Žlutě podbarvená pole jsou za zlaté. Nově byly aukce rozděleny na otevřené, kde se hráčům objevovala průměrná nabídka a byli schopni podle ní tu svou měnit a ukončená (uzavřená – ehm ehm), kde nabídky ostatních byly tajné.

Klíč, jenž byl za 5 000 zlatých, odemykal garáž, kde člověk získal možnost za stříbrné odemknout 4 stání (jedno měl odemčené ihned) a v nich se objevily tanky z minulých trhů, které ještě neměl. Jeden si mohl vybrat.

Využili jste možnosti koupit si klíč? A co jste si vybrali?

 

Nezapomeňte, že ode dneška až do 22. března můžete vyměnit své plány za herní předměty. Každý hráč má tak možnost získat 3D styly, 2D styly, prémiové dny a další věci. takže jestli se vám povalují někde v garáži nevyužité plány, honem do toho. Byla by škoda toho nevyužít a nezískat něco od WG tentokráte opravdu skoro zadarmo.

Nezapomeňte také, že až do 16 března je zapnutý Sandbox, kde můžete testovat změny týkající se artilérií. Takže zkuste a podělte se o svůj názor. Je to důležité, protože spousta lidí artilérie nenávidí a naopak velké množství dalších na ně nedá dopustit. Takže, prosím, testujte a pište své názory, čím více jich bude, tím budou změny snad přijatelnější. Děkuji.

O den dříve, tedy 15. března začíná další sezona Battle passu. Prostřednictvím BP by měl hráč získávat žetony, aby si za ně nakonec mohl koupit i devítkový tank. Bohužel, podle informací na oficiálních stránkách  je trofejní vybavení součástí odměn, které si musíte koupit za zlaté.

A pro klany a klanové hráče připomínám, že od včerejška běží 16. sezona na globální mapě, takže jestli jste klanový hráč, nastartujte tanky a hurá na globální mapu.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 4 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments