World of Tanks

Zajímavosti BlackMarketu

Pomaličku se blížíme k závěru akce.

Podle reakcí v mém okolí se zdá, že přes drobná zaškobrtnutí se letošní BlackMarket dočkal velmi kladné odezvy hráčů. Sice mnohý vyprodal co jen mohl, včetně prémiových a odměnových tanků, ale pokud získal, co chtěl a dosáhl tak svého cíle, je spokojený. Já osobně prodal jen nějaké nadbytečné vybavení, které by stejně jen těžko našlo využití, ale mnohý vyčistil sklady podstatně důkladněji. Někteří hráči budou “škody” napravovat dlouho a bude trvat i několik týdnů či měsíců, než dají účet do původního stavu, ale mají své vysněné tanky a to je hlavní.

Během aukcí se nám vyskytla zajímavá částka v konkurenčních nabídkách. Konkrétně to bylo v aukci na AufklarungsPanzer Panther.  Řekněte sami – jaká je šance, že průměrná vypočítaná hodnota bude číslo složené ze samých osmiček?

Bohužel ne všichni měli to štěstí, že jim server dovolil nákup uskutečnit. Přesto, že WarGaming po prvních problémech při ne-prodeji Turtle slíbil, že se pokusí situaci řešit, i u dalšího přímého prodeje odešla řada hráčů díky chybám s nepořízenou. Inu, co se dá dělat – takový nápor požadavků jde lehce přirovnat k DDoS kyberútoku a bohužel servery na něco podobného očividně neumí reagovat – zařadit požadavek do fronty a až na něj dojde řada, tak prodej uskutečnit. Místo toho vyhodí chybu. Odpověď rychlá, ale špatná. Naštěstí přímé prodeje tvoří jen minimální část BlackMarketu.

Po skončení každé nabídky se setkáváme se zajímavým složením tanků v bitvách. Minimálně pár her v daný čas tedy může vypadat třeba takto:

Jednou z nejzajímavějších a nejatraktivnějších nabídek byl WZ-111 Qilin, tank s motivem bájného chimérického stvoření z čínské mytologie, které se má objevovat při příchodu nebo odchodu významných vládců nebo mudrců. Realita je možná o dost prostší, a je možné, že tvor vznikl zkreslením a přibarvením reality, když se jedna čínská výprava v 5. století poprvé setkala …  s žirafou. Ve hře stroj překonal všechny rekordy stran ceny, našli se i hráči, kteří za něj dali hodně přes 100 milionů kreditů. Docela vysoká částka, vezmeme-li v úvahu, že jde v podstatě jen o skin na běžný tier X tank. I když oheň po výstřelu je, pravda, impozantní.

K tomu se pojí jedno další “drobné zaškobrtnutí” WarGamingu. Někteří hráči se s tankem snaží získat znáčky na dělo. Bohužel hra neobsahuje u tohoto stroje žádnou podobu MoE. Na hlavni se tedy po dosažení potřebných procent nezobrazí vůbec nic. Je otázkou, zda budou tyto grafické prvky doplněny a v jaké podobě. Klasické čínské hvězdy mi k tomuto sinu nějak nesedí, možná by působily i rušivě. Některé skiny ve hře už mají svoje speciální podoby znáčků, třeba se jich jednou dočká i Qilin.

Humor je kořením života, a tak je skvělé, že ani holohlavému drsňákovi z BlackMarketu se nevyhnul. Pár ukázek z tvorby naleznete v galerii.

 

A jak jste spokojeni s Černým trhem vy?

Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
36 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments