World of Tanks

Poslední nabídka – loot-box? AKTUALIZACE

Zajímavé novinky, to rozhodně…

Doplnění podle skutečného stavu

V herním BlackMarketu si můžete za 5000 goldů koupit klíč, jenž vám odemkne přístup do “loterie”. V té vám systém náhodně vylosuje z níže uvedeného seznamu tank. Pokud vám nevyhovuje, jde nabídku rozšířit o další stroj, ale bude vás to stát kredity. Konkrétně 900.000 za první tank navíc, 1.150.000 za druhý, 1.400.000 za třetí a 1.650.000 za čtvrtý a poslední možný. Pokud si nevyberete ani z těchto pěti strojů, systém po skonční BM zvolí ten poslední, který jste otevřeli a připíše jej na váš účet automaticky. Z nabídek jsou vyloučené stroje, které máte v garáži a nebo je máte v seznamu možných obnovení. WarGaming nikde neuvádí, jaká je % šance na nabídku konkrétních strojů, osobně se podle dostupných screenů přikláním k tomu, že horší stroje budou mít vyšší šanci se do nabídky dostat, u lepších a atraktivnějších bude šance nižší. Je tedy na vás, jestli se odhodláte za danou cenu riskovat pět nepotřebných šrotů, nebo jestli vsadíte na štěstí a budete doufat v něco lepšího. Podrobnosti doplníme, jakmile budou známy, bude nás zajímat například, jak je na tom poslední nabídka v Belgii, kde jsou lootboxy s neznámou šancí na drop konkrétního předmětu zakázány.

Pro zajímavost zde necháváme původní verzi článku která vyšla přibližně hodinu a půl před začátkem akce, ať máte možnost posoudit, v čem byly zprávy pravdivé a kde se pletly :

Kolem půlnoci se začaly objevovat informace o zakončení BlackMarketu. Ráno jsme se místo nabídky dočkali aktualizace, která přinesla změny a inovace. Poslední nabídka tedy přijde v 11:00 a bude trvat celých 24 hodin. A bude to nabídka vskutku zvláštní. Podle všeho by se mělo jednat o jednu, nebo snad dokonce až 4 aukce za kredity, z nichž půjde získat klíč. Pokud se vám podaří klíč získat, bude možné jím odemknout některý z tanků následujícího seznamu. Podmínkou je, že tank nemáte ani v garáži ani v seznamu tanků k možnému obnovení. Zprávy se různí v tom, jestli si budete moci vybrat konkrétní tank sami, nebo jestli vám bude vylosován – pokud je platná druhá možnost, čtyři pokusy by tu dávaly smysl. Kde je pravda, se dozvíme za hodinu a půl od vydání článku. Každopádně seznam obsahuje jak stroje, o které by stálo za to usilovat, tak vysloveně odpad představující pouze volný garážový slot, případně tanky pro některé hráče vysloveně toxické a nežádoucí. Takže pokud to bude loterie, osobně si účast dost rozmyslím.

IS-6 B

SU-76I

BT-SV

Schwarzpanzer 58

leKpz M 41 90 mm GF

Pz.Kpfw. V / IV

Pz.Kpfw. IV hydrostat.

Pz.Kpfw. II Ausf. J

Pz.Kpfw. 38H 735 (f)

T34 B

Chrysler K GF

AMX 50 Foch (155)

Panhard EBR 75 (FL 10)

AMX 13 57 GF

105 leFH18B2

FCM 36 Pak 40

FV215b (183)

Caernarvon Action X

Sexton I

WZ-111 Alpine Tiger

Typ 59 G

Lansen C

Zdroj:
3.9 7 votes
Article Rating
28 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments