World of Tanks

Maraton – Lunární výzva

Po dnešní aktualizaci se ve hře objevily soubory související s nadcházejícím maratonem.

Jak již jsme psali, maraton bude na čínský střední tank 122 TM. Maraton by měl začít 12. února a trvat deset dnů. Opět by měly být dvě úrovně misí. Jedna serie na odhodlání, kterou bude možno plnit s vozidly VI až X úrovně, druhá mistrovská, která bude splnitelná jen s tanky IX a X úrovně. Misí bude deset a za dokončení každé získá hráč 10% slevu na tank a další odměny. Tank si bude možné také zakoupit v prémiovém obchodě a v případě zakoupení se odemknou všechny mise a hráč získá odpovídající odměny. Oficiální oznámení maratonu by mělo být již dnes.

Součástí odměny bude také 3D styl na 122 TM. Na to, jak vypadá se můžete podívat v galerii. Jen doplním, že styl je nehistorický, použitelný pouze na 122TM a jeho technická cena je 3000 zlatých.

“Tady je – perla naší přehlídky.” Strávil spoustu času pod plachtou, ale konečně je čas zářit. Co lepší než tento klenot? Vyčištěný od prachu a rzi bude hrát první housle. Je to dekorace, symbol stavu a speciální host. Představte si to: majestátní zvíře valící se po široké aleji a burácející ohňostroje. Za ní. pochodující formace vojáků. A další vojáci. A pak … Bubny udávaly rytmus, následovala vozidla, vozidla a ještě více vozidel. A radostný dav stojí podél ulice a směje se. Jsem tak rád, že tyto tanky používáme už  jen při zvláštních příležitostech. Už je nemusíte používat jinak, než jen k rozveselili lidí na přehlídkách. To je to nejlepší způsob, jak je ukázat.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments