Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden máme za sebou, čas na další připomenutí a povzdechnutí.

Nejprve mi dovolte malé povzdechnutí nad sebou samým. Jak jsem starej, tak jsem blbej. Pořád naivně žiji ve světě, kde si myslím, že každý člověk se chce zlepšovat a chce sám se sebou něco dělat. Tedy, pokud mu někdo řekne, že něco neudělal správně, případně, že to udělal špatně, zamyslí se nad tím a bude a příště řekne, ok, udělal jsem to minule špatně, tak příště to udělám lépe. Uvědomím si, že nemusím mít vždycky pravdu, že není dokonalý. Bohužel takto to nefunguje ani u dospělých lidí. Místo, aby přemýšleli, raději obviňují ostatní, napadají je a pokud nemají argumenty vystupují z pozice síly a trestají ty, kteří si dovolí upozornit na chyby. Prosím, zamysleme se nad sebou, uvědomme si, že upozornění na chyby neznamená vždy to, že dotyčný to myslí zle. Mnohdy chce jen to, aby věci byly lepší.  Vzpomněl jsem si na staré pořekadlo:

“Zasněženou plání bičován větrem pomalu jde mohutný buvol. Nad ním hladový a  zesláblý poletuje vrabčák. Vyčerpaně přistane na buvolově hřbetu. Poryv větru ho ale srazí na zem, rovnou buvolovi pod ocas, zrovna ve chvíli kdy buvol vykonává potřebu. …a přímo na ptáčka dopadne buvolovo lejno. Ptáček se rázem ocitne v teple, dokonce i nějaká ta zrníčka najde. Ožije těmi dary, radostně vystrčí hlavičku z ven a zazpívá si. Jeho zpěv zaslechne kočka a ptáčka sežere.

Co z toho plyne?
Ne vždy ten, který vás dostane do sra**k, to s vámi myslí špatně.
Ne vždy ten, který vás z těch sra**k tahá, to s vámi myslí dobře.” 

Ano, mluvím o tom, že bezplatné je zdarma a dárek k nákupu je za to, že člověk v obchodě něco utratí. Bohužel, někde se jedná o slovíčkaření, a protože to dělají jiní, budeme to dělat taky. Tak doufám, že nebudou také skákat z okna, když i tohle někteří jiní dělají.

A teď už k tomu, co bylo a bude. Proběhl sandbox HE munice, psali jsme o něm několikrát tady, tady a naposledy včera. Tak uvidíme, jak to dopadne. Mimochodem, připomínám, že odměny za žetony získané v rámci sandboxu je třeba vybrat v nejpozději do 23. února. V ten den by měla začít další fáze testování a získané žetony se automaticky smění v poměru 1 žeton 10 000 stříbrných. takže pokud chcete jiné odměny, nezapomeňte si je vybrat.

Jak jsem zmínil, blíží se další fáze sandboxu, tak prosím, testujte a pomocí dotazníků nebo dalších forem  poskytujte zpětnou vazbu. Pište, co se vám líbí, co se nelíbí a nebojte se rozepsat a poskytovat vysvětlení ke všemu, co považujete za důležité. Třeba to nedopadne s tou zpětnou vazbou tak, jak mnohokráte v minulosti.

Stále ještě probíhá Common test, kde je možné si zkusit tanky a také Ocelového lovce. Psali jsme o tom, že bude zrušena Expedice, ale třeba to nebude až tak špatné, protože tanky jako odměna se přesunou do Battle passu. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne a hlavně, jaké budou podmínky na získání oněch tanků. Nezbývá než doufat, že k jejich získání nebude nutné si za zlaté zakoupit vylepšenou verzi Battle passu.

 

Také bych vás chtěl upozornit, že jsme zveřejnili druhý díl Prismovy historické série o japonských tancích. Další díly budou již pravidelně každou sobotu. Takže se máte na co těšit. Stále probíhá ještě maraton na čínskou 122TM, tak se pochlubte, jak daleko jste došli, v komentářích.

 

Těším se na vás při čtení dalších článků nebo se k nám můžete přidat na snad už dobře známém DC a FB.  Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 5 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments