World of Tanks

Dotazník – Sandbox HE

A pokračujeme ve zveřejňování jednotlivých dotazníků.

Už jsme zveřejnili dotazník na Bojovou cestu, teď pokračujeme dotazníkem na Sandbox HE munici a bude ještě následovat dotazník na Souboj týmů. S dotazníky se roztrhl pytel. Doufám jen, že jejich zpětná vazba bude vzata na zřetel a nedopadne to výsměchem hráčům. Tak se pojďme podívat na zmíněný dotazník.

Dotazník, který jsem obdržel, obsahoval 21 otázek. Na všechny jsem odpovídal poctivě, na Sandboxu jsem stejně jako členové redakce testoval HE munici. Vyplnění dotazníků HE a Souboj týmů mi zabralo více než hodinu. A na co, že se ptali?

 

PS: Ve hře již se objevila možnost získat odměny za Sandbox. Vybrali jste si něco, nebo čekáte na konec, abyste si koupili za žetony třeba kamufláž? Edit: Žetony je nutno uplatnit do 23.2. WoT času (6:00), takže reálně asi do 22.2. jinak budou automaticky směněny v kurzu 1 žeton 10 000 stříbrných. Děkuji Petrovi za upozornění. Co jste si vybrali?

A co vy, testovali jste? Dostali jste dotazník? A jak se vám přepracování HE munice líbilo? Napište nám do komentářů.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments