Common TestWorld of Tanks

Veřejný test aktualizace 1.12.- co nám neřekli

Včera jsme psali, že bude spuštěn veřejný test 1.12. Dnes se podíváme trochu blíže na to, co se v něm skrývá nebo možná neskrývá.

Co je samotným obsahem testu, můžete najít na oficiálních stránkých WG. My se ted pojďme podívat na to, co se neřeklo.

V prvé řadě to vypadá, že se Wargaming rozhodl definitivně ukončit akci Expedice. Místo Expedice budou probíhat Stell Hunter, Frontline a Hodnocené bitvy. Bohužel to vypadá, že už nebudou žádná odměnová vozidla.

Steel Hunter a Frontline již nebudou mít žádné žetony ani jinou měnu, která by nám umožňovala jejich výměnu za odměnová vozidla IX. úrovně, tak jako to bylo Expedici 2020.

Toto rozhodnutí bylo učiněno poté, co si hráči stěžovali, že událost byla příliš dlouhá, a pokud vynechali jednu epizodu, ztratili by možnost získat tank. V reakci na kritiku se společnost Wargaming rozhodla odstranit z těchto dvou režimů expediční žetony a vozidla za odměnu. Alternativně vytvořila spojení mezi Ocelovým lovcem, Frontovou linií a Battle Passem, což hráčům umožní získávat body Battle Pass a rychleji jej tak splnit.

Zde ale změny nekončí. Bohužel ne vždy jsou změny k lepšímu. Hráči budou moci získat body do Battle Passu, které jim pomohou rychleji získávat odměny, budou zde i další změny.

Battle Pass IV sezona bude oznámena velmi brzy. Součástí tohoto oznámení budou i následující podrobnosti: Fáze Battle Pass se zvýšily ze 45 na 150 a jsou rozděleny do tří kapitol. Každá kapitola bude mít 50 etap a svého hlavního hrdinu, v tomto případě velitele, který je vždy spojen s tanky.

Battle Pass Sezóna I až III měla 45 etap, které hráči museli dokončit, aby získali všechny odměny, a dále měla 100 volitelných fází, pokud jste chtěli vydělat Bony. Se IV sezónou budou hráči muset absolvovat 50 etap v každé kapitole, aby získali všechny odměny. Momentálně nejsou známy žádné další podrobnosti. Předpokládáme však, že cena BP zůstane stejná, stejně tak jako zůstane stejný počet bodů pro postup mezi jednotlivými fázemi tedy – 50 bodů. Mezi další změny patří možnost vybrat si plány pro libovolný národ, a to místo těch předem stanovených, takže ne všechno je vyloženě  špatné.

Steel Hunter 2021 je součástí aktualizace 1.12 Veřejného Testu. Jsou v něm všechny informace o tom, jak budou Battle Pass body fungovat a jak je bude mozno získat. Prosím, mějte na paměti, že zobrazené hodnoty obsahují zástupné symboly a po oficiálním vydání aktualizace 1.12 se budou lišit.

Tyto změny by mohly tyto režimy pro většinu hráčů potenciálně zabít. Zatímco Frontline možná stále láká k získání dalších kreditů, Steel Hunter určitě ztratil jakýkoli větší význam. Propojení těchto režimů s Battle Passem tak, aby se Battle Pass změnil na ještě větší grind, se pro hráče zdá být špatnou změnou. I když bude k dispozici více odměn, budou vyžadovat také mnohem více času stráveného ve hře.

A jak to vidíte vy? Byla pro vás odměnová vozidla motivací hrát Expedici? Budete za takových podmínek hrát Fromtline a Ocelového lovce?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments