NázorWorld of Tanks

Sandbox test HE, HE, HE

Wargaming se rozhodl, že letos bude na Sandboxu testovat spoustu věcí. Mimo jiné i HE munici. Jedním ze způsobů, jak sbírat zpětnou vazbu, je i forma dotazníků. Tak se pojďme podívat.

WG k HE granátům píše: ” Výhody Zábavná, vzrušující a jedinečná hratelnost: HE granáty jsou bez pochyby těmi nejzábavnějšími granáty ve hře.”

Stáhl jsem si tedy SB a testoval. Jaké bylo moje překvapení, když jsem až na výjimky obdržel téměř u každé rány informaci, že jsem byl zasažen prémiovou municí. Neměla se testovat náhodou HE? Ale dobře. Hraji dál a dál trpím na to, že většinou jdu do garáže, protože zlatá munice je zlatá munice. Nicméně jsem dokončil všechny tři fáze misí a přesunul jsem se do normálního herního klienta. Tam na mě vyskočil dotazník a ne jeden, ale hned dva.

Říkal jsem si asi chyba, ale jak jsem později zjistil, není to chyba. Ale o tom až za chvíli. Pátral jsem po tom, proč jsou dva dotazníky a proč WG “zase udělalo chybu”. A přišel jsem na to, že tomu až tak není. Na osobním Discordu komunitní manažerky Sstyx jsem narazil na podobný dotaz: “Proč lidi dostávají dva dotazníky?” A odpovědí od CM bylo: “Doplňující dotazníky, někdo testuje důkladněji a proto máme doplňující dotazy k celému Sandboxu”.

 

A tato větička rozjela další diskusi. Hráči chtěli získat další informace k tomu, kdo, proč, jak, získal dva dotazníky. A bohužel se celá věc nějakým záhadným způsobem zacyklila s tím, že padalo stále více otázek a žádné odpovědi. Viz následující obrázky:

 

Bohužel jsme se dalšího vysvětlení nedočkali. Jen víme, že někteří hráči podle nějakého klíče dostanou podrobnější dotazník na testování HE munice na SB. Někteří dostanou jen jeden. Je škoda, že se informace nedostávají k hráčům, kteří se ve svém volném čase snaží pomoci společnosti, která provozuje jejich oblíbenou hru, je škoda, že neví, jak se mohou více zapojit a sdílet zpětnou vazbu. Skoro to vypadá, že o nějakou zpětnou vazbu není ani zájem. Proč si to myslím? Protože dotazník k SB přišel ještě ve chvíli, kdy samotný SB ještě nebyl ukončen, naopak byl spuštěn veřejný test aktualizace 1.12 který se s SB překrývá. Opravdu by nebylo lepší, kdyby se stanovil určitý harmonogram tak, aby se testy nepřekrývaly? A nejde jen o o testování, ale v příštích dnech dojde i k souběhu maratonu a SB, kde by se měla testovat posádka 2.0. Kolik z hráčů, kteří hře rozumí a rádi by ji posunuli dál, bude asi svůj čas věnovat testům, když mohou “zdarma” získat tank.

Nemohu si pomoci, ale celá tato věc mi přijde buďto jako naprosto nedomyšlená a diletantská nebo naopak velmi promyšlená a přizpůsobená tomu, že si nakonec stejně uděláme to, co chceme bez ohledu na jakoukoli zpětnou vazbu. Ano, možná opravdu cítíte z mých řádků negativismus a nedůvěru, ale můj postoj odráží to, jak na mne chování a informace od WG působí.

A mimochodem víte, co je na celé věci nejlepší? Že ten druhý dotazník se netýkal SB a testování HE munice, ale byl na akci souboj týmů.
HE HE HE HE.

 

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.8 4 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments