Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Týden uběhl jako voda a je tady zase neděle. 

Jednou z nejdůležitějších herních událostí týdne je asi očekávaný maraton na čínský střední tank 122 TM. Maraton začal včera a potrvá 10 dnů. Pro získání tanku zdarma musíte získat v misi pro odhodlání 250 000 základních zkušeností. Držím pěsti všem, kteří se o to pokusí a přeji jim, aby na tank dosáhli. Jen pro zajímavost uvádím tabulku, kterou nám poslal JiS17, kde srovnává potřebné zkušenosti na získání jednotlivých tanků v maratonech. Tímto mu chci poděkovat.

Z tabulky vyplývá, že maratony jsou odstupňovány podobně. Porovnám-li současný maraton na 122, vychází mi, že Objekt 274a byl o 4 000 zkušeností dražší, “Burák” zase o 5 000 zkušeností levnější. Co myslíte, odpovídají tyto rozdíly kvalitě jednotlivých tanků?

Druhou, neméně důležitou a z pohledu budoucnosti hry možná ještě důležitější, věcí, jež se odehrává, je možnost testování na SandBoxu. O SB píšeme poslední dobou hodně, protože chceme, aby se tvůrcům hry dostala co největší zpětná vazba od nás hráčů. Proto vás, kteří jste se ještě nezúčastnili, prosím, pokud to jen trochu půjde stáhněte si testovacího klienta Sandboxu a vyzkoušejte si, jaká změna čeká HE munici. Testujte jak to jen půjde a využívejte především HE granáty, abyste se pak mohli odpovědně vyjádřit v dotazníku. Věnujte tomu svůj čas. Můžete vyhrát i nějaké odměny jako je 2D styl nebo prémiový účet. Já v jednu chvíli dostal dva dotazníky (Sandbox a Souboj týmů) a přiznávám, že jsem odpovídal poctivě, psal jsem i vysvětlení a vyplnění obou dotazníků mi zabralo více než hodinu. Doufám, že i přesto, že jsem odpovídal česky, dotazník byl v češtině, že se mé odpovědi dostanou tam, kam mají a že budou použity k dalšímu vývoji hry a má snaha nebyla zbytečná. Vija sledoval reakce na onu změnu a vydal zajímavou úvahu ruského youtubera Vspishky. Pro nás, kteří jsme ruštinu už zapomněli nebo pro vás, kteří jste ji ani neuměli :-), je to možná návod k zamyšlení. pro ty z vás, kteří ruštinou vládnou, je v článku odkaz na původní video v ruštině.

A třetí věcí, u níž se chci zastavit, je další testování, které probíhá a tím je veřejný test aktualizace 1.12. Ano, vidíte dobře, už se připravuje aktualizace 1.12 a došlo to tak daleko, že je venku i veřejný test. A jak už to tak bývá, ne všechny změny, které nastanou budou k lepšímu. No, překrývají se dvě testování a maraton. Možná to někomu nepřijde zvláštní a považuje to jen za souhru okolností, což může být, ale také to může být záměr. Já se bohužel po špatných zkušenostech z minula přikláním k tomu, že by to takto být nemělo. Vše by se mělo testovat samostatně a důkladně tak, aby se již nemusely omezovat klanové bitvy ani jiné věci a hra fungovala bez výraznějších chyb.

 

Ale abych nekončil negativně. Dnes je svátek svatého Valentýna, takže by člověk měl odpouštět a dívat se na svět tak nějak optimističtěji. WG pro nás připravil kvíz: Seznamte se s tankem svého srdce. Tak hledejte i vy spřízněný tank a podělte se s námi do komentářů, jestli vám WG vybralo správně. A pokud ne, vždycky můžete svůj tank “obléci do romantiky”.

 

Pokud by vás cokoli zajímalo, můžete se k nám přidat na Discordu, Facebooku nebo prostě jen použít komentáře pod články.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 3 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments