Common TestWorld of Tanks

Kamufláže na testserveru

Druhá iterace test serveru verze 1.11 přináší jen pár drobných věcí, vizuálního obsahu je více.

Kromě opravy několika chybiček a drobných změn obsahuje druhá iterace úpravy názvů a popisů několika vozidel. Některé poznámky se týkají tier X italského speciálního středního tanku Carro da Combattimento 45t  , sovětského tier VIII středního premiového Objektu 274A , pravděpodobně vánočního dárkového německého stíhače tanků Pz.Sfl. IC , čínského premiového středního tanku VIII tieru 122 TM i chystaného těžkého italského premiáku Progetto C45 mod. 71 , nových 3D i 2D  stylů. To vše napovídá, že bychom se s těmito věcmi měli už brzo setkat ve hře.

Úplnou novinkou jsou pak (prozatím) tři kamuflážní styly

3D styl „Panzer Claus“ pro německý tank Pz.Kpfw. VII, nehistorický, technická cena 5 000 zlatých.

Dekorace obsahují světýlka, která by měla blikat. V krátké době je to tedy další prvek, kde si vývojáři hrají se světlem. Popis zní: Panzer Claus je bratr jedinečného Santa Mause. Po jeho vítězstvích nad hanebným Krampusvagnem a Evil-100 se Santa Maus ztratil a není nikde k nalezení. Panzer Klaus věří, že toto je dílem ďábelského Dr. Udesteina. Nic ho nezastaví před záchranou svého bratra. Otázkou zůstává, jestli se mu to podaří včas a zachrání tím Tankovánoce. (Tankmas)

3D styl „Vital Spark“ pro tank UDES 15/16, nehistorický, technická cena 5 000 zlatých

Zároveň do hry přichází další styl, jehož efekty jsou animované – “Živoucí Ocel”. Dá se předpokládat že bude PanzerClausovým oponentem v už tradiční vánoční akci. Přichází s dlouhou zajímavou básničkou, kterou si ovšem netroufám smysluplně překládat. Asi by její vyznění hodně ztratilo. Takže se nechme překvapit oficiální verzí ve hře.  Každopádně to vypadá že Krampusvagen má zdatného nástupce.

3D styl „Mordred“ pro ?? FV217 Badger, historický, technická cena 5 000 zlatých.

A konečně tu máme něco i pro příznivce více historických a uvěřitelných stylů… Tedy až na zálibu WG z poslední doby osadit každý stroj obrovským protiletadlovým kompletem.Maskování pomocí sítě, tentokrát dosti povedené, a více či méně uvěřitelné doplňky působí dobře. Věřím že si svoje fanoušky najde. Provází ho fiktivní dopis :

Můj drahý synu, píšu ti, abych ti oznámila, že tvůj otec se konečně uklidnil a rezignoval na tvé rozhodnutí. Celý měsíc pobíhal v pantoflích kolem a neustále si nadával, že byl tak nedbalý. Ve své mysli nemohl uvěřit, že syn místopředsedy sněmovny by upřednostňoval Royal Armoured Corps před politickou kariérou. To, co ho bolelo nejvíce, byl tvůj podvod. Byl jsi zapsán na univerzitu ke studiu práva, a místo toho vstoupil se svými kamarády do armády. Poté, co pomocí svých kontaktů našel Tvého velitele, se trochu uklidnil. Dokážeš si představit jeho výraz, když uslyšel, že jsi považovaný za jednoho z nejlepších tankistů všech dob. Může dokonce říci, že byl touto zprávou potěšen. Nyní hloubá o tom, že když je on posledním politikem v rodině, nastartuješ ty budoucí vojenskou dynastii. Nemůžeme se dočkat, až se vrátíš domů! Mimochodem, můžeš svému vozidlu dát jiný název? Není tu nějaká jiná postava z Artušovské legendy, která je méně kontroverzní?

 

5 1 vote
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments