Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je tu opět neděle a pravidelné okénko, kde se ohlížím za děním ve WoT, někdy se dívám i dopředu.

Dnes nám končí Halloween

Čtrnáctidenní sběr miria je téměř za námi. Osobně jsem nasbíral přes 300 mincí. Pořídil si posádku s pěti styly na tanky, jež nevyužiji, ale ta posádka je fine, půjde asi do nových Italů. Další věcí za mince, co je užitečná, jsou knihy posádek, ty jsem vzal taky všechny. Kdyby nebylo čet, které jsme jezdili prakticky každý den, tak nemám nic. Tímto bych chtěl poděkovat všem spoluhráčům, a že jich bylo, nejen čtenáři tohoto webu ale i jejich přátelé.

Totalitní režim v HoI4

Tak teď si říkáte, že se doktor zbláznil. Ne, nezbláznil, jen odbočím od tanků k trochu jiné hře. Nedávno se objevila na YT dvě videa z HoI4 natočená naším CC z WoT. Hrál tam modifikaci, jež HeatNews a Viju zařadila k Haterům. Dostali jsme tam nálepku totalitního režimu. Hlavní známkou totality je potlačování svobody slova, je to taková mantra. Budiž tedy. Vtipné na tom je, že na jeho YT kanále je více zabanovaných než má HN čtenářů. Tady vyvstává otázka, jestli ten mód není špatně udělaný.

Nejdříve mi vadilo, že použil logo HN, ale pak jsem si to nechal rozležet. Ona je to strašně fine reklama, celkem rostla návštěvnost. Čekám, kdy vydá další video s naším logem. Jen by mohl dát přímo link do videa jako zdroj a nebo ještě lépe zkusit si za nás zahrát třeba by to i na nejlehčí obtížnost vyhrál.

Výpadek

Stala se dosti nemilá věc, měli jsme výpadek, respektive poskytovatel. Část serveru se odebrala do křemíkového nebe, naštěstí je vše již v pořádku a my jedeme dál.

Pohled do budoucnosti

Jistě jste zaregistrovali zprávu o maratonu, kdo ne, může se podívat zde, po něm nás čeká vánoční operace 2020/2021. Pro velký úspěch se dá očekávat, že budou krabičky. Doufám, že nás ale nečeká “gambling” jako v eventu “Last Waffenträger”. No a na konec je tu “zasloužené odměna”, tady se vedou spekulace o SuperChaffee, ale padla zajímavá myšlenka, že by to mohl být i AFK Panther. Necháme se překvapit.

Několik týdnů nás bude provázet Vijova série o modifikacích za hranou. Jsem zvědav, jestli nás čeká opravdu jen pět avizovaných dílů nebo se série protáhne.

A asi poslední věc, co by nás mohla ještě do konce roku čekat, je aktualizace 1.11. Dá se tedy očekávat, že brzy bude Common Test. A měly by se tam objevit i italské těžké tanky.

Na konec jsem chtěl smáznout rest z minula a dát sem několik komentářů, právě k našemu poslednímu dotazníku. Myslel jsem že najdu něco vtipného a ono ne. Abyste si nemysleli, že je to zbytečné, tak je příští týden připravím jako článek. Bude to “sprosté” CTRL+C/V.

Tak čus a večer četa na Mirny, poslední.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments