Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Mám začít vesele nebo smutně?Radši bych začal vesele, ale po zprávách z pátku a soboty se mi to nedaří. Tak hurá na to.

Rebalanc

Není to první ani poslední zpráva ze supertestu, která se týká změn na top tierech. Řekl bych, že to začalo Leopardem a STB-1, ano, byl tam ještě AMX 30 B, ten se evidentně nepovedl a proto je dnes mimo výzkum. Možná to začalo ještě dříve, byly to změny na Obj. 140 a T-62A, ale to už je opravdu dávno a jen matně si to pamatuji.

Nyní jsou na supertesu zkoušeny těžké tanky a jejich linie jmenovitě E-100, IS-4 a T110E5. Další na které se WG chystá je Object 430U a Progetto 65, to vyšlo právě v pátek. Ohledně HT je to takové nemastné neslané, hlavně u IS-4, která dostala nejdříve pěkný buff a poté strašný nerf. Vypadá to, že se v tom WG pěkně plácá.

Dobrá, tak k tomu “účku” – není to extra tank, ale MT to určitě není řekl bych, že je to hybrid. Pancíř jako HT a pohyblivost jako MT, ale to musím přimhouřit obě oči. Vytvoření weakspotu chválím, možná to ale nemuselo být tolik. Jak se psalo, je to v podstatě změna, která se měla konat již loni a nakonec bylo řečeno, že vozidlo to nepotřebuje. Tady se dostáváme opět do začarovaného kruhu. Minule to nepotřeboval, dnes ano. WG nemá jasný cíl, co s hrou, když mění názory jako ponožky.

Progetto je další tank, co dostane úpravu. Ne, to není úprava, ten tank totálně zkazí. Seberou mu vše, co má a nedají nic. Horší motor, horší vlastnosti děla a tak dále. Proboha proč? Zrovna Italové mi připadají celkem v pořádku. Jsou tady jistě jiná vozidla, která úpravu potřebují jako sůl a nemusím je jmenovat, každý tuší, o která jde.  Ale zpět k Progettu. Zásadní změnou je odebrání nabijáku. Tady jsem dlouho přemýšlel, z pohledu, že je to zásobník, a ty prostě nabiják nemohou vozit, jsem pro, DPM toho tanku se přiblíží právě zásobníkům, ale stále jim zůstane možnost střílet po jedné. Osobně jsem pro, je to přeci zásobník, ale chtělo by to vyvážit rychlostí nabíjení prvního náboje po výstřelu.

Celkově poslední změny nepovažuji za šťastné. Ano, mnoho tanků potřebuje úpravy, ale ty, které nejvíce, tak s těmi se nic nedělá. Třeba nás ale programátoři překvapí a budou oznámeny změny na vozidlech, na něž nejvíce hráči nadávají.

Nakonec potěšující zpráva

Zítra začne poslední epizoda Frontové linie a po získání dvanáctého žetonu si budeme moci vybrat jeden ze tří tanků AE Phase I, Char Futur 4 a Obj. 777. Osobně budu brát Francouze, změnil jsem trochu názor a “sedm set sedmdesát sedmička” mne láká méně. Jelikož bude ještě Steel Hunter, tak možná přistane v garáži také.

Na “Chara” napíšu po získání recenzi, tak jako na “Áéčko“.

Přeji příští týden mnoho zdaru na frontovce a za týden nazdar.

P.S Dáme taky nějaké členství? 😀 😀 😀

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments