Velký rebalancWorld of Tanks

Změny na MT

Pokračujeme s rebalancem některých dalších vozidel. Již dříve jsme psali o seznamu plánovaných změn pro těžké tanky 3 výzkumných linií: E 100, IS-4 a T110E5.

Dnes vstupují na Supertest také dvě linie středních tanků a to Progetto 65 a Object 430U. Od vydání těchto vozidel uběhlo mnoho času a po celou tu dobu se jejich parametry nezměnily. Italské vozidlo X. tieru bylo mnohými považováno za složité a náročné vozidlo, které dokáže dobře fungovat pouze v rukou zkušených hráčů, hlavně díky své automatizované mechanice nabíjení. Pokud se podíváme na sovětský střední tank, bylo to a stále i je vozidlo, se kterým se snadno naučíte hrát a díky jeho dobrému pancíři a obecně dobré manipulaci s dělem se jedná o hybrid těžkého a středního tanku, jenž kombinuje výbornou výdrž a palebnou sílu z obou jmenovaných tříd.
Postupem času se ovšem ukázalo, že tato vozidla, která byla na začátku dobrá, začala více vyčnívat a konkurovat a to díky rostoucím dovednostem jejich majitelů. Tato vozidla jsou k dispozici všem, jejich počet roste a začínají obecně ovlivňovat rovnováhu bitev, a to jak v náhodných bitvách, tak ve speciálních režimech. Z tohoto důvodu zvažujeme možnost změnit jejich vlastnosti, úplný seznam změn je uveden níže.
Progetto 65
Jedná se o univerzální střední tank, který dokáže v krátkých intervalech způsobit velké poškození a udržet si normální cyklickou palbu. Účelem těchto změn je snížit účinnost palby na velké vzdálenosti a tedy i nepřímé snížení celkového poškození za minutu. Stojí za zmínku, že hlavní rys celé větve, systém automatického nabíjení, zůstane nedotčen, stejně jako styl hry obecně. Doba nabíjení samostatných nábojů a doba automatického nabití náboje zůstanou stejné. Spolu se změnami charakteristik vozidla uvažujeme také o odstranění možnosti namontování automatického nabijáku pro italské tanky na úrovních IX. a X.
Změněná rychlost otáčení věže: z 36 na 34°/s
Čas zaměření: z 2.1 na 2.5 s
Zvýšen rozptyl děla po výstřelu – Rozptyl na 100 m: z 0,33 na 0,35
Byla odstraněna možnost namontování automatického nabijáku
Standard B
Kromě vozidla X. úrovně byly také provedeny změny na vozidle IX. úrovně.
Změněná rychlost otáčení věže (základní;): z 32 na 30°/s
Dělo Cannone_da_90_Rh na základní věži:
Čas zaměření: z 2 na 2.1 s
Zvýšen rozptyl děla po výstřelu Dělo Cannone_da_105_Rh_V1 na základní věži:
Čas zaměření: z 2.4 na 2.6 s
Rozptyl na 100 m: z 0.35 na 0.37
Zvýšen rozptyl děla po výstřelu
Změněná rychlost otáčení věže (topové;): z 34 na 32°/s
Dělo Cannone_da_90_Rh na topové věži:
Čas zaměření: z 2 na 2.1 s
Rozptyl na 100 m: z 0.32 na 0.33
Zvýšen rozptyl děla po výstřelu Dělo Cannone_da_105_Rh_V1 na topové věži:
Čas zaměření: z 2.3 na 2.5 s
Rozptyl na 100 m: z 0.35 na 0.37
Zvýšen rozptyl děla po výstřelu
Výkon topového motoru: z 750 na 690 hp (měrný výkon: z 21,8 na 20 hp/t)
Byla odstraněna možnost namontování automatického nabijáku
Tento střední tank kombinuje vlastnosti těžkého a středního tanku. Takoví hybridi obvykle trpí nevýhodami obou typů tříd, avšak Object 430U si z nich vzal to nejlepší. Úpravy na tomto tanku budou zahrnovat změny jeho čelního pancíře a děla.
Rozptyl během pohybu a pohybu podvozku: z 0.12 na 0.16
Rozptyl během pohybu věže: z 0.1 na 0.12
Nerf čelního pancíře (vytvoření slabých míst a zmenšení tloušťky pancíře, takže E 50 by měla mít stejný pancíř či lepší, což do herní mety přinese dva originální střední tanky u dvou původních národů).
Čelní pohled na velitelskou kopuli a střeleckou kopuli bude zeslaben na přibližně 270 mm účinného pancíře, což usnadní tankům IX. a X. úrovně probití těchto míst.
U tanku Object 430 se změní pouze manipulace s dělem.
Rozptyl během pohybu a pohybu podvozku (u obou): z 0.14 na 0.16
Rozptyl během pohybu věže: z 0.1 na 0.12
Závěr
V rámci těchto změn chceme snížit účinnost výše uvedených vozidel a současně zachovat všechny jejich klíčové vlastnosti. Role vozidel se nezmění, ovlivněny byly pouze některé vlastnosti, díky nimž byla vozidla až příliš účinná. Zmíněné změny nejsou konečné a jsou stále testovány. O konečných změnách vás budeme informovat samostatně.
Upozorňujeme, že tyto změny nejsou konečné a mohou se v závislosti na testech měnit.
Opravena chyba s dělem rammer na automatický nabiják. Chyba překladu.
Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments