Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dnes to bude asi dlouhé. 

No, začnu tím, co jsem slíbil. Komentář k článku s přehledem událostí.

Posádka 2.0

Osobně bych proti přepracování posádky nic neměl, ale jestli to bude podobné, jak zmínila Sstyx ve svých Q a A, tak se bojím. Líbila by se mi taková nějaká střední cesta, kdy zůstanou členové posádky a počty tankistů tak, jak jsou a schopnosti bude mít jen velitel. Něco jako na lodích. I ten strom, kdy jeden perk otevírá druhý, je použitelný.

Další možností by bylo to, co někteří navrhovali na fóru. Zachovat systém a přidat perky a vybalancovat stávající. To by byla asi trochu trnitější cesta, ale stále schůdná. A dokonce by se nemusely řešit kompenzace. Což by bylo asi nejlepší. Zatím není nic jisté a můžeme se jen dohadovat, co z toho nakonec vznikne a bude to pro WG složité, aby rozumně vyhověla co největšímu počtu hráčů.

Vybavení 2.0

Tam to zní celkem zajímavě a když to WG dobře vychytá, bude to dost zajímavé. Problém mohou být kompenzace za bonové vybavení, ale jinak by to mohlo být ok.

Ranked Battles

Herní mód prošel tolika změnami a stále má stejné problémy s MM a samozřejmě s “OP” vozidly. Opět nás čekají 3 epizody a pevně věřím, že to nebude jak letos, kdy každá epizoda bude mít jiná pravidla. To i FL je stabilnější, co se pravidel jednotlivých epizod týče.

10. výročí WoT

K tomu moc nemám co dodat. Tam je můj krátký komentář dostačující. A “Amnestie” je téma samo o sobě. Nechce se mi tnout do živého zatím.

Rebalanc vozidel

Schválně jsem vynechal rebalanc vozidel a nechal si ho na konec. Je dobře, že se pokračuje v započaté práci, původní plány WG s úpravou vozidel byli až po rebalancu munice, který tak trochu vybouchl. A tak tu máme úpravu vozidel, která to díky “zastarání” potřebují. Nástřel na supertestu vypadá nadějně. Pokud vše dopadne dobře a ukáže se, že je změna dobrá, myslím, že do konce roku bychom to mohli mít na live serveru.

Tady si ještě trochu nasypu popel na hlavu. Když se měnilo STB-1, nadával jsem, že to ten tank zhorší, ale opak je pravdou. Takže tentokrát nebudu soudit den před večerem.

A takto bych mohl komentovat všechny změny, co se chystají, ale to si nechám třeba na příště.

Veřejný test 1.9

Sotva jsme rozdýchali patch 1.8, už se na nás řítí další s pořadovým číslem 1.9. Pokud vše půjde podle plánu, tak podle posledních zpráv bude patch už koncem dubna. V aktualizaci je nejzásadnější změnou přesun mnoha vozidel do skupiny sběratelských. Za mne je to rozumná změna, ale vzhledem k boostu hráčů na vysoké tiery pomocí plánků a dalších možností to bude spíše ke škodě. Nehledě na to, že mnoho ikonických tanků zmizí – pardon, bude schováno do další záložky v obchodě.

Další výraznou změnou je zvýšení HP vozidel na nižších tierech. Tady mi vyvstává otázka, zda je to nutné, když všichni budou jezdit na nízkých tierech ve stejných vozidlech a ta, co jsou skryta, těm to bude jedno.

Samozřejmě nechybí mnoho vizuálních doplňků a také vozidel. Tady se trochu zastavím, v aktualizaci jsou celkem tři tanky na 9. úrovni, a teď jen hádám, budou speciální odměnou za nějaké eventy k 10. výročí WoT? Nebo je to jen moje zbožné přání?

Bleskla mi tak hlavou myšlenka, co se stalo s tanky co byly u více národů, myslím vícenárodnostní vozidla. Ve hře je jich několik, ale pouze jedno vozidlo je měnitelné, Rudy. Co takový Tiger 131, HT No. 6 a další. Myšlenka je to zajímavá, bohužel nenaplněná.

Problémy na webu

Tento týden se nám stala jedna nepříjemná maličkost, která nebyla naší vinou. Poskytovateli vypověděly službu servery, zatím nemám informace, čím to bylo. Pokud se tak stane někdy v budoucnu, budeme vás informovat o stavu na našem FB.

No tak ta délka nebyla nejhorší, ale nezmínil jsem vše, co by stálo za povšimnutí. Tak čus příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments