OznámeníWorld of Tanks

Poctivá hra?

V rámci včerejšího velkého streamu s vývojáři zmínil Anton Pankov (Product Director World of Tanks) velmi zvláštní věc.

Plnou všeobecnou amnestii všem zabanovaným hráčům. K desetiletému výročí hry v srpnu by se nám tedy do hry vrátili všichni, které s velkou slávou Wargaming zabanoval za podvádění.

Tak to alespoň uvádějí některé info-weby. Celá věc ale možná není tak horká. V rámci streamu zazněla otázka na obnovení zabanovaných účtů. Pankov na to odpověděl, že amnestie proběhne, ale pouze pro účty zabanované za používání automatických bot programů, navíc s tím, že hráči budou z účtu odebrány všechny zkušenosti a vyexpené tanky. Na účtech zůstanou jen goldy a premiová technika.

Na následnou otázku, jestli bude amnestie i pro uživatele zakázaných modifikací, odpověděl lehce neurčitě. “Hře bude letos deset let… Amnestie bude” a kromě toho, že omilostnění hříšníci budou bedlivě sledováni, už dále nic konkrétního.

Z této krátké a dost nešťastné věty vypukla vlna paniky po celém internetu. Množí se zprávy, že Pankov chce omilostnit všechny cheatery, že si ve hře od amnestie prožijeme peklo, že všichni budou používat všechno a chovat se strašně. Není tomu tak. Dokonce v záznamu streamu později doslova zaznělo, že kdo od této chvíle bude páchat hříchy, škodit a ničit spojence, nemůže s žádnou amnestií počítat.

WG hodlá věc oficiálně oznámit pravděpodobně zítra.


Snad tedy po všem známé kauze cheatujícího a podvádějícího komunitního kontributora nepřidá Wargaming další důvod, proč jejich boji s podvodníky nevěřit.

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments