KlanyWorld of Tanks

Navštívil nás klan elitních (J)elit – JLT-

Zdravíčko, milí čtenáři. Po odmlce opět přináším rozhovor s klanem místo Doktora já, a tentokrát je to doslova parta jelit a jitrnic. Pozvánku na “návštěvu” přijal Limanus, dlouholetý člen klanu -JLT- a jsem ráda, že mi odpověděl na pár otázek.

Ahoj Lime, my se známe už nějaký ten “pátek”, ale naši čtenáři vás asi neznají. Představ jim prosím vaši bandu jelit (nebo jitrnic?) a klidně i sám sebe ?. 

Ahoj Mončo, hned na začátku bych rád řekl, že jako klan jsme poctěni tím, že můžeme být vidět na vašem webu. Klan jako takový funguje od 13.5.2012, za chvíli to bude už 8 let. Co se týče členů, tak se bereme jako Jelita, tam není co řešit ? Každopádně teď je nás 76 a bereme hru na pohodu a s humorem.

 

Dřív jsme hrávali CW, turnaje a denně i spoustu odřadů. Dneska si radši zajezdíme odřady se zálohami (hlavně na kredity, ale i jiné dle výběru ostatních). Co se týče CW, řekli jsme si, že v momentální podobě (ať už u nás v klanu nebo jejich nastavením) prostě není vůle na to se u nich trápit XX hodin. To raději humor, legrácky z kluků v četě nebo z protivníků. Ale co bude dál, uvidíme. A než začnu o sobě, doplním, že náš velitel se jmenuje Thrai a já jsem výkonný důstojník víceméně již od začátku, od vstupu do klanu. Je mi 33 let a to je asi tak vše, co bych o sobě měl zmínit ?.

Jak rychle ses na tak vysokou pozici dostal a jak dlouho funguje klan tímto způsobem?

Jak jsem řekl, výkonným jsem od začátku působení v klanu, od r. 2013. Jako klan i členové za sebou máme i pestrou minulost a zažili jsme dobré i zlé časy.

Stalo se nedávno něco, co ovlivnilo klan nějakým zásadním způsobem nebo naštěstí ne? 

Tak jako jiné klany ani ten náš není výjimkou a hráči se mění. Jde o masu lidí, kdy každý má své názory a občas dojde k tomu, že každý hráč potřebuje něco jiného. Měli jsme v minulosti i větší “roztržky”, kdy nebylo vyhnutí a muselo se naráz propustit kolem 30 lidí. Většinou pak odcházeli třeba 4 hráči najednou, chtěli založit vlastní klan. Vždy jsem je sledoval a přál jim jen to nejlepší, ale co vím, dnes jsou všechny klany neaktivní nebo se rozpadly úplně. My stále fungujeme a určitě jste už zaregistrovali naši náborovou větu: “Zdravíčko, klan Jelit hledá další Jelítka a Jitrničky do klanu, pro více info si napiš po bitvě! Vepřové hody 4EVER!” Čili už z tohoto je patrné, že hru bereme s humorem a každému, kdo pak napíše, odpovídám rovnou, že na klanové scéně už nejsme tak aktivní.

Jak často jezdíte klanový bitky, ať už SH nebo ofky? Nehádáte se, jestli pojedete to nebo ono? 

Na začátku rozhovoru jsem zmínil, že jezdíme jen odřady a jen když kluci chtějí. Není to podmínka typu “musíš nahrát XY beden”, to vůbec ne. Tohle je hra a je třeba to tak brát. Přece by se mělo jednat o relax a né se tu hádat. Spíš se podporujeme, aby to příště bylo lepší nebo že se další bitva povede. Víceméně po sérii proher to vypneme a zkusíme příště, ale hádat se? Na to už jsme trochu staří a hádat se kvůli hře mi přijde fakt na hlavu.

Vy a kampaň – byli jste připraveni? Měli jste cíle typu “chceme tank pro všechny”? 

Snadná odpověď. Ano, byli jsme připraveni – že nepojedene. Jediným cílem bylo “Mít rozum a nepřijít o něj!” ?

Co můžeš říct o vašem ELO hodnocení? Pokud vím, šestky moc nedrtíte. 

X – 1035, VIII – 1080, VI – 1175. To je naše hodnocení a zda je dobré či nikoli, nechám na posouzení ostatních. Každopádně jezdíme většinou T8 a 10.

Jak se vám (ne)dařilo na GM naposled? Těšíte se na další? 

Nu, naposledy (asi před rokem nebo dvěma) jsme všichni, co jsme se zúčastnili, dostali kamufláže. CW jsme jeli na tierech 6 a 8, desítky nás už nebavily, vykašlali jsme se na to. O to větší překvápko však bylo získání odměn. Další zatím neplánujeme. Ale není problém, když mají kluci chuť na CW, tak si na kampaně chodí k aktivnějším klanům, co je jezdí. 

Nejste zrovna malý klan… Scházíte se i na běžný bitvy, jiný pařby či rovnou “mejdany”? ?

Jistě, každoročně (a pravidelně od r. 2013) zahajujeme léto na víkendovém srazu na Vranovské přehradě. To je naše největší akce. Navíc se různě potkáváme během roku a za sebe můžu říct, že jsem v této hře našel přátele, kteří překonali hranice hry a nedám na ně dopustit. Nemluvě o tom, že i s lidma, co už nehrají, se potkáváme a jsou vždy vítáni. Protože JEDNOU JELITO, NAVŽDY JELITO!

Jako poměrně velký klan určitě máte náborové podmínky. Povíš nám, jaké to jsou? 

Tak podmínky máme hlavně věkové – více jak 16 let. I když někdy bych spíše lidi napojil na měření IQ ? Hlavní, na co mimo věk dbáme, je ochota se zapojit do aktivit klanu, když jezdíme odřady a jsi online. Když nejsi, OK, asi máš na práci něco důležitějšího než hrát. Toť víceméně vše ?. 

Kdo se u vás stal náborářem a daří se mu v tomto směru? 

Hlavním náborářem je Chytilvitek, a daří se mu dobře, i když už je to taky pán v letech 🙂 A pak zde máme kupodivu i VRCHNÍHO vyhazovače Puyol82_Nakashi a ten vyhazuje dlouhodobě neaktivní hráče a taky ty, kteří neumí ani odpovědět 🙂 

Vrátím-li se zpětně k podmínkám, zajímá mě ještě jedno – poslal k vám někdy přihlášku hráč, jenž podmínky nesplňoval? Jak to s ním dopadlo? Lze se vlastně nějak domluvit s náborářem na “slevení” z podmínek?

Určitě tu bylo už několik přihlášek, navíc – pokud nás nijak neosloví, nemá šanci se k nám dostat. Už to je náznak, že tento člověk nebude komunikovat. Ale: Napíše-li a něco nesplňuje, a vyjadřuje se slušně a na úrovni, není problém udělit výjimku a vidělo by se, jak se chová. V takovém případě lze “slevit” z určitých podmínek.

Děkuji za “těžce” vyčerpávající rozhovor, máš něco ty na závěr k našim čtenářům? 

I já děkuji jménem všech našich Jelit a Jitrnic, že jsem mohl odpovědět. Všem čtemářům přeji příjemné čtení, pevné nervy, ať vás to baví i nadále a berte hru s humorem.

S úctou ke všem LIMANUS.

Soowa_Rozarka

V první řadě jsem blitz hráčka, dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas otravuju :D

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments