World of Tanks

Zamyšlení nad videem o vánočním eventu

Jak už bývá pěkným zvykem, v upoutávce na vánoční event se skrývají nápovědy co že to vlastně bude akce obsahovat.

 

První věcí, u které stojí za to se zastavit, je dekorátor.

Pokud z minulých let nevíte, o co jde: V misích během Vánoc budete moci získat spoustu dekorací pro vaši vánoční garáž. Samozřejmě se stává, že některé ozdůbky budete mít vícekrát a nebudete pro ně mít využití. Takové pak můžete sešrotovat a recyklovat na ozdobičky nové. Buď náhodně, nebo si můžete vybrat úroveň, styl, druh a typ ozdobičky která se má vytvořit. Čím víc parametrů zadáte, tím více “šrotu” spotřebujete.

Dekorátor v letošní upoutávce má opět trochu jinou podobu, než před rokem. Samozřejmě nevidíme jeho přesnou podobu v garáži, ale i tak můžeme soudit, že nastavení by mohlo být opět o něco přesnější a riziko že vyrobí ozdůbku, kterou už máte a tedy nechcete, by mohlo být o něco menší.

Děvčata – v naprosté většině případů budoucí velitelky – jsou ve videu čtyři.

Tady se oproti minulému roku nic nemění. Tváře jsou ale velmi povědomé. Je tedy otázkou, pokud si připustíme možnost že jde o budoucí rekruty, jestli se jedná o tytéž členy posádky, které šlo získat loni. Pak by mohl nastat problém, pokud by tatáž velitelka nešla získat podruhé o rok později. Tady nezbývá než doufat, že to Wargaming má ošetřené. Osobně doufám, že auto/vznášedlo/něco je čistě jen a pouze dekorace a ne náznak kudy, by se měla hra ubírat do budoucna. 🙂

Posledním dnešním zastavením je až okamžik, kdy se video přepne do herní vánoční garáže.

Tady je už prostoru ke spekulacím a více či méně podloženým teoriím docela dost. Pro přehlednost jsem jednotlivá zajímavá místa očísloval.
(1) Dominantou garáže je IS-3 v jedné z vánočních “kamufláží”. Zajímavostí je, že identický obrázek vyšel na zahraničních infowebech pod názvem 3D a na první pohled na tanku žádné trojrozměrné dekorace nevidím. Ale možná jsem jen slepý a vy mi v komentářích napovíte, co jsem přehlédl.
(2) V garáži vidíme poutač, přes který by pravděpodobně mělo být možné se dostat k vánočním misím a speciálům. Je na něm emblém procent, což naznačuje, že nás čekají slevy na všechno možné.
(3) Další možností, jak se dostat k rozhraní misí, je emblém vlevo pod tlačítkem BITVA. Na tento princip jsme už zvyklí z posledních maratonů a speciálních akcí a je podle mě velmi praktický.
(4) “krabičková” ikona vpravo dole je nám známá už z předchozích ročníků a je fajn, že ji tu máme znovu. Mít nějaké upozornění, že hráč má neotevřené škatulky, je fajn.
(5) herní nick 12_2 by mohl potvrzovat, že akce začne 12.prosince, jen ta dvojka mi tam nějak nepasuje. Konec akce hned druhého ledna mi přijde nepravděpodobný.
(6) Jméno tohoto člena posádky vám možná bude povědomé. Nějaký interní vtípek?
(7) škoda, že si ale nedali tu práci a nenaložili nějakou normálnější obvyklejší kombinaci munice. Druhá (horší) možnost je, že WG takovou sestavu považuje za správnou…
(8) Asi nejzajímavější je vlevo dole v garáži ikonka “zamrzlého” tanku.

 

Nejde moc rozpoznat, o co konkrétně jde. Tanky v liště v garáži jsou tier 10 stroje, na které v minulých vánočních eventech šel získat 3D styl. Pak je tam ona IS-3, která v garáži stojí, což je tier 8. Znamená to, že pokud je zapnutý nějaký filtr, není to “zobraz pouze pouze tier 10”, ale nějaký jiný nebo nějaká kombinace filtrů. To, že nějaký filtr zapnutý je, nám potvrzuje údaj 8/25, tedy 8 zobrazených tanků z celkových 25 na účtu.  Přes zapnutý filtr a osm zobrazených tanků tam zamrzlá ikonka je, jako devátý tank. Co to jen může znamenat?

Na závěr si nechávám obrázek sovětského čtyřpásáku v jeho původní podobě, blízké stroji, který je k vidění v tankovém muzeu v Kubince u Moskvy. Pěkná dekorace. Tedy DOUFÁM, že dekorace…

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments