OznámeníWorld of Tanks

Vánoční event se blíží

Před malou chvílí vyšla videoupoutávka na letošní vánoční event. Pojďme si tedy shrnout informace které se o něm prozatím podařilo získat.

Celá věc vypukne chvíli po vydání aktualizace 1.7. Nejpravděpodobnějším datem začátku akce je 12. prosinec, některé zdroje ale uvádí i 18.prosinec. Opět nás čekají dva druhy krabiček, jedny za peníze a druhé jen s dekoracemi a drobnostmi. Ty druhé půjdou získat plněním misí ve hře. O obsahu těch z premium shopu jsme mluvili v jimém článku. Čeká nás vánoční garáž, kde se budete moci vyřádit s výzdobou. Pamatujte ale, že garáž nesmí být modifikovaná, tahle část eventu se bude samozřejmě zobrazovat jen v neupravené verzi. Takže opatrně na modifikace.

Pro milovníky zvláštních 2D stylů má být připraveno hned pět “kamufláží” které půjdou získat za kompletaci příslušných kolekcí ozdob.

Můžeme počítat s přítomností “dekorátoru”, kde si můžete přebytečné ozdobičky sešrotovat a získat tak jiné. Pokud se nemýlím, ve videu byl dekorátor opět pozměněn takže se můžeme těšit na novou verzi. A doufat, že bude opět o něco lepší. Stejně jako loni bude nejsnadnějším způsobem, jak získat nějaké ty vánoční kamufláže, prostě doplnit loňskou kolekci. Pokud vám před rokem nějaký styl utekl o pár ozdob, můžete jej dokončit letos a pravděpodobně jen za zlomek jeho loňské ceny.

Opět by měly přijít čtyři ženské členky posádek se speciálními skiny, jmény a nějakou tou zásobou zkušeností navrch.

Mimochodem – v upoutávce je ze sněhu vytvořená původní varianta Obj.279, která údajně stále je v datech hry a kdysi o ní padla velmi nezaručená zmínka, že má být odměnou za třetí kampaň osobních misí. Podle mého názoru to ale moc pravděpodobné není a v upoutávce funguje jen jako zajímavá dekorace.

V dostupných textech nám Wargaming slibuje i “něco nového”, aby letošní Vánoce nebyly jen opakováním předchozí akce. Takže místa pro spekulace je stále ještě dost.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments