HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dva týdny utekly jako voda a jsem tu zase se svým nedělním sloupkem.

Začnu malými úspěchy

Na FB máme 300 like za 3 měsíce. Toto číslo mě celkem těší a doufám, že poroste. Také musím zmínit rostoucí návštěvnost. I to, že pod články se diskutuje. Tohle vše jsou ale malé úspěchy, avšak potěší. Děkujeme.

Jeden velký úspěch

Není to moje zásluha, je to hlavně práce jednoho konkrétního člověka. Tato konkrétní osoba dala za poslední roky do hry duši a dostala se až do Paříže. Jistě jste poznali, že mluvím o naší Sstyx. Konečně máme CM a troufám si říct, že je to to nejlepší, co nás mohlo potkat. Již jsem přál na fóru, ale ani tady si to neodpustím. Přeji ti, Sstyx, hodně úspěchů v novém zaměstnání a hlavně pevné nervy s námi hráči. Musím připojit ještě poděkování za práci, kterou jsi odváděla v redakci, velice nám to pomáhalo, děkuji.

Jedno připomenutí.

Jedná se o soutěž s M18(90), která stále probíhá. Stále máte šanci získat až 5000 goldů. Sám jsem zkusil jezdit 100 bitev bez goldů a jde to. Říkám, že jsem zkusil jezdit bez goldů, což není z mého pohledu přesná formulace, jelikož jezdím všechny tanky bez speciální munice a světe div se, ono to jde. Opět i tato formulace je nepřesná. Na TX tancích vozím nějaké goldíky, ale je to jen pro hraní v klanu.  Zpět k Super kočce, zajel jsem s ní tedy 100 bitev a pak jsem koupil T25/2, dal jí do topu a odjel také 100 bitev. Vyšla mi zajímavá čísla a zpracuji na to článek a vydám ho během příštího týdne.

Nakonec něco na co se všichni těšíme – Vánoce

Od 12.12.2019, by ve hře měl probíhat event s tradiční vánoční garáží, představenou ve videu, ve kterém budeme věšet na stromek tankové ozdoby, budeme dostávat mise na bedny a kupovat krabičky a při jejich otevírání doufat, že nám spadne do klína náš vysněný tank. Všem, kdo krabičky koupí, darují, nebo od někoho dostanou, přeji hodně štěstí při otevírání, aby padaly osmičky. Potěší však jakýkoli tank, který lze získat “zdarma”.

Také nám probíhá adventní kalendář, který nám dává možnost zakoupit tank ve”slevě”. Zatím mne teda nabídka moc nelákala. Uvidíme co přinesou další dny a hlavně Štědrý večer, to je většinou opravdu lákavá a zajímavá nabídka.

Někdo měl Vánoce tak trochu už teď nebo je bude mít a to díky M54 Renegade, na který je momentálně maraton, který se už chýlí ke konci. Kdo to vyjel nebo vyjede na 100%, tak před ním smekám. Těm, kdo si tank koupili se slevou, tak gratuluji alespoň k nějakému úspěchu při plnění misí.


Dnes jsem byl hodně přející, snad mi to vydrží do příště. To už bude štědrý den na dohled. Tak zatím čus.

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments