Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Neděle, čas oběda a Připínáčku

Blíží se červen a s ním se sluší připomenout Operaci Ovelord. V té souvislosti se přiznám, že čekám, s čím WG přijde jako s připomenutím. Já budu trochu přízemní, kdy v hlavě nosím dlouhodobě myšlenku, že musíme připravit kalendář na červen s motivem Overlord. Ano, jde o obrázek, obrázky, které jsme získali ve vánoční soutěži, kdy onen kalendář bude přesně na míru. Připomeneme si tím alespoň symbolicky onu událost.

Co se týče hry samotné, tak v tuto chvíli je asi nejdůležitější věcí možnost veřejného testování aktualizace 1.13.  Prosím, vyzkoušejte, testujte a sdílejte své názory. Pokud budete spokojeni, je vše, jak má být. Pokud ne, třeba se bude opakovat aktualizace Rubikon. Takže prosím, testujte, testujte, testujte.

V samotné aktualizaci by mělo dojít ke změnám v obchodě za zlaté a také k přidání různých kamufláží. Na Supertestu se mimoto objevila spousta nových map, které bychom si mohli v rámci režimu Recon Mission zahrát. I toto je možné vyzkoušet na výše uvedeném testu.

Zítra končí Křišťálová výzva, takže máte poslední příležitost vyjezdit si  Kampfpanzer 07 RH. Pro ty, kteří ještě nezačali, je pořád šance. V Rusku se podařilo tank vyjezdit za 22 hodin a 48 minut při 202 bitvách. Takže hurá do hry. Nebo raději půjdete ven a budete si užívat sluníčka a otevřených sportovišť a zahrádek? Já to včera udělal a musím říct, že jsem se po dlouhé době cítil zase jako člověk. Takže všem doporučím vyrazit ven, hýbat se a užívat si skutečného života. Opravdu to stojí za to.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.