Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

První prosincový den a s ním do WoT přichází každoroční vánoční kalendář plný slev a odměn okolo něj. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte!

M18 (90) alias Super Hellcat na scéně!

Konečně jsme se dočkali odměny jako byla v loňském roce. Letos se rozdávala jak T-50-2 z minulého roku, tak i nově Super Hellcat, který zas až tak super není, ale co čekat od tanku, který je zdarma. Bohužel pro nové hráče se tyto tanky rozdávaly jen hráčům, kteří mají účet starší jak 4 roky. Společně s těmito tanky se rozdávaly i bedničky s random odměnami, žel bez bonové a kreditové nálože jako loni. Všechno dění v následujícím období nám WG leaklo předběžně ve svém videu a my jsme k němu přidělili vysvětlivky v našem článku, tak abyste věděli, co vás čeká. Společně se Super Hellcatem si pro vás DoktorKevina připravil soutěž o nějaké ty goldíky. A již máme 1. soutěžícího, který zaslal svůj výsledek.

Chrysler K, obávaný osmičkový těžák..

Opravdu je se čeho bát a nebo je to nepovedený klon OP VKB na osmém tieru? O tom všem se můžete dočíst v našem článku zde.

Maraton na americký tank Renegade

Naposledy byl vcelku nepovedený maraton pouze na styl ke Škodě T27, kterou jste si posléze museli koupit. Nyní si ale pro nás WG přichystalo plnohodnotný maraton o americký těžák osmého tieru, M54 Renegade, který se podobá vzhledem dosti T110E5 na 10. tieru, jde o to, zda bude na svém tieru dosahovat kvalit jako E5 ve svém.

Výprodeje na černý pátek pro Evropu?

Černý pátek, zdálo se, že pro Evropu nebude, ale WG překvapilo a výprodeje na černý pátek opravdu probíhají i u nás!

Že by konečně nerf artyn? 

Nerf artyn? Opak nejspíš bude pravdou, spíše se jedná o pokus WG vybalancovat artyny, ale spíše to vypadá jako jejich buff – bohužel. Zatím se tyto změny testují na sandboxu a mně nezbývá, než stále doufat v to, že se WG jednou rozhodne artyny odstranit ze hry 😀 

Další tank zdarma: M56 Scorpion 😮  

Tank rewards, akce, kterou si mnozí z vás oblíbili a vyjezdili si v ní nějaké ty tančíky menší úrovně, se nyní na vánoce rozšoupla a udává lepší výhru v podobě ne zrovna dobrého stroje, ale přesto tanku vyššího tieru a to M56 Scorpion, který určitě potěší nejednoho sběratele.

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments