OstatníWorld of Tanks

Vedle je tráva zelenější – nebo ne?

Víte co má společného Halloween a Černý Pátek? Na EU serveru nebyly….

Vím, trošku trapný vtípek. Pardon. Jak někteří z vás vědí, hledáme novinky i na Ruskojazyčných webech. Takže o akcích na Černý Pátek máme nasbíraných poměrně dost informací. Rád se o ně s vámi podělím, alespoň stručně.

Po vlažném rozjezdu přišly slevy 25% na Australskou verzi Centuriona, ELC Even90, Progetto, a balíčky se šesti dalšími premiáky. Dobrá, prozatím stále nic extra.

Přes víkend měli na RU serveru slevu 50% na stroje V tieru, 30% na Sovětské stroje 6-7 tieru, slevu 20% na Sověty 8-10 tieru, slevu 50% na VŠECHNY prémiové tanky 2-7 tieru a 30% na tier 8 premiáky a slevu 50% na veškeré prvky customizace a místa v garáži. Pro ty rozhazovačné byly připraveny balíčky, kde výsledná cena tanků šla dolů až o 70%. A všechny premiáky za polovic, to už je černý pátek jak se patří. Navíc okořeněno porcí misí a násobků.

Otázkou zůstává, proč taková akce na evropském serveru neproběhla také. Je příčinou poměrně posměšná reakce hráčů na černý pátek před několika roky, kdy místo slev Wargaming prodával za plnou cenu jen starší premiáky přebarvené načerno? Pochybuji, konečně prodalo se jich vcelku dost a WG, pokud vím, peníze nesmrdí. Takže co je za tou absencí výprodejového šílenství? Že by se na nás a hlavně na naše kreditní karty chystalo něco jiného? Nevím o ničem. Takže můj odhad zní: pro platící tu jako opravdu speciální sezónní nabídka budou až vánoční “krabičkaes” a s vámi se pro dnešek rozloučím fiktivními slovy WG managerů pro EU region : “však oni ty blbiny koupí i za plnou cenu”

AKTUALIZACE : Tak nakonec Černý pátek přišel i u nás, o týden později než na RU serveru a méně rozsáhlý, ale přišel. V době psaní článku o tom ale nebyly k dispozici žádné informace. Takže omlouvám se a děkuju za pochopení. VijaCZ

Zdroj:
WoT RU
0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments