OznámeníWorld of Tanks

3D styl a maraton na M54 Renegade, M18(90) a drobné info.

Prémiový tank 8. úrovně M54 Renegade dostal v dnešní aktualizaci nový styl a přichází M18(90).

M54 Renegade

Styl se jmenuje “Mrtvý nebo živý”. Je k němu i pěkný popisek, ale ten musím nejdříve správně přeložit, později během dne ho přidám. Zatím se podívejte na galerii.

Tank M54 Renegade by měl jít získat v maratonu. Ten by měl být rozdělen na těžké mise pro IX a X tier a lehčí plnitelné s tanky od tieru VI. Maraton bude klasický s deseti po sobě jdoucími úkoly. Po splnění všech úkolů dostanete odměnu v podobě tanku. Během maratonu si tank budete moci koupit v obchodě a to za plnou cenu nebo podle dosažené úrovně v maratonu se slevou. Začátek maratonu ještě tento týden. (wotexpres)

M18 (90)

Další částí mikro aktualizace je přidání M18(90) do dat hry. Tento tank by měl být odměnou za zásluhy. Informace je převzata z videa a taky v rozboru z něj. M18 (90) je odměnový prémiový na VII úrovni.

“Bojové operace v Evropě ukázaly, že standardní 76 mm kanón je neúčinný proti moderním německým středním a těžkým tankům při střelbě na střední a dlouhou vzdálenost. Bylo rozhodnuto kombinovat podvozek M18 s stíhačem M36, vybaveným výkonným 90 mm dělem. Byl postaven jeden prototyp, který prošel testy na cvičišti Aberdeen. Další práce byla pozastavena kvůli konci války.”

Supertest IS-2-II

Během včerejška se objevila informace o změnách technických parametrů ruského dvouděla s děly 100 mm

Jsou to drobné úpravy přesnosti a času zamíření. Jinak platí původní na které se můžete podívat zde.

Přesnost na 100 m: 0.38   0,36
Čas zaměřování:2,68 s   2.4 s


Pokud se během dne objeví další informace o maratonu, budu článek aktualizovat.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments