OznámeníWorld of Tanks

Rozbor videa Zasloužené odměny 2019

Jistě jste si na portále všimli první upoutávky na “Zasloužené odměny 2019”

Naši východní a severní sousedi zveřejnili rozbor videa Another Well-Deserved Reward.

1. Návrat černého trhu.

Letos proběhl 1. ročník černého trhu, který nám dal možnost koupit si “vzácné” tanky za “velké” peníze, ať už šlo o skutečné nebo virtuální. Z videa vyplývá, že by se černý trh mohl vrátit. Čas 1:17.

2. Rebalanc munice.

Již delší dobu probíhá Sandbox, kde se zkouší vyladění munice. Je pravda, že způsob rebalancu je velice diskutabilní. V prvé řadě nedojde na “nerf” speciální munice (čti goldové), ale buff standardní a také přibudou HP vozidlům. No a pak je tu ještě HE, u kterého je změna vnímána velice negativně. Čas ve videu 0:09 v pravém dolním rohu.

3. Nové vydání „Battle of Bloggers“ ze serveru RU v roce 2020

to se nás asi úplně netýká.

4. Battle pass
“Velmi zajímavá věc, pokud se implementuje i do WoT, jako je tomu v jiných hrách. Ostatně je na to už nejvyšší čas.
Battle pass – ve zkratce se jedná o systém odměn ve hře, který získáváte pouze vaším hraním. Odměny, které obdržíte za každý lvl (obvykle je 50 nebo 100 lvl). Zkušenosti se shromažďují za vaše úspěchy (hraní, bojové mise atd.). Existují 2 varianty: zdarma a placená. Nejčastěji je za každý lvl. odměna rozdělená ve 2 variantách.” – volný překlad z WoTexpres, děkuji Sstyx za pomoc.

No nevím jestli je zrovna tohle potřeba ve hře, ale uvidíme, třeba to bude příjemná změna.
5. Návrat psích známek

Někdo je nenáviděl, jiný je miloval. Ano, i příští rok se vrátí psí známky, nejspíše to bude v období tank festu (letní akce). Třeba příští rok zopakujeme zde na stránkách soutěž ve známkách, kterou jsme letos nemohli dokončit.

6. Návrat serveru WoT Clasic

Letos jsme poprvé mohli zavzpomínat na staré “wotko”, konkrétně na aktualizaci 0.7.0. I příští rok budeme mít možnost zahrát si starší verzi. Vzhledem k roku 2015, na prostřední tužce, můžeme tušit že to bude verze 0.9.6 nebo vyšší, či ještě starší tužka 2010 vlevo. Čas ve videu 0:37.

7. Další změny v MM?

MM není dokonalé, ale momentálně nemá výraznější chyby, oproti “starému” je dnes téměř dokonalé. Pokud budu spekulovat a dojde na “skill” MM nebo na +/- 1, tak nevím, zda budu hrát. Osobně ani jedna mnou zmíněných změn by pro mne nebyla asi přijatelná.

8. Úprava odměn ve hře a osobní rezervy

Napovídá to padání obrazu v čase 0:17. Je pravdou, že osobních záloh a směrnic má většina hráčů našetřeno na mnoho let dopředu. Dostat odměny jen za hraní je příjemné, nápad má potenciál. Uvidíme jak ho v Minsku využijí.

9. Steel hunter

Tento Event by se nám měl vrátit a zůstat jako trvalá součást hry. Za mne to bylo spíše slabší. Odměny byly “dostačující”, ale jinak mne to neoslovilo. Mnoho hráčů bylo ale spokojeno, tak proč ne. Pro ostatní je tu public.

10. Poslední bod vyšel pěkně

Oslava 10. výročí World of Tanks. Ano, Hra s námi bude již 10 let. Co si pro nás vývojáři ve WG připraví?

Drobnosti

Dle TAP je zmínka o mexických tancích, zmiňuje se o ní jen VEROXX, také zmiňuje přepracování posádky. No uvidíme zda další zdroje potvrdí.

P.S. Vypadá to, že Hellcata na 7. úrovni dostaneme za věrnost. Zatím nejsou známy podrobnosti za jakých podmínek odměnu lze získat. Známe pouze datum 28.11.2019.


WG má celkem pěkné plány. Některé mi dělají radost, jiné mne trochu děsí. Nejvíce ale doufám, že se nebudou opakovat problémy, tak jako tento rok, kdy se po spuštění většiny eventů a akcí objevil bug. Jak vidíte plány na rok 2020 od WG vy?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
48 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments