Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Připínáček vychází už tradičně v neděli, v poledne.

Připínáček vychází už tradičně v neděli, v poledne. Vítejte u pravidelného nedělního čtení, které na vás čeká.

Chci zmínit akci Svátek zeleného světla. Jde o speciální akci, která trvá do 21. března. Doporučím vám ji, zvláště pokud máte rádi Ocelového lovce. Tam získáváte pečetě, které můžete proměnit za odměny ve speciálním obchodě. Na stránkách WG dokonce můžete každý den hrát pexeso a vyhrát zajímavé odměny viz obrázek.

S celou akcí souvisí také možnost koupit si Smaragdové bedny s prémiovými tanky. Novým tankem, který můžete získat je T54D. S tankem se pojí také chyba, se kterou si však už WG poradil. Tank, který nese označení prémiový, vyjel na bojiště s označením odměnový. Rozdíl spočívá ve výdělcích, které odměnový tank nemá zvýšené. každopádně WG chybu napravilo 14. března patchem. Takže už je vše v pořádku. Níže se můžete podívat na první dojmy Superkravaťáka:

 

A poslední věc, které se chci dnes věnovat je úprava stromových vozidel desáté úrovně. Na supertestu WG zkouší změny u následujících vozidel. Odkazy vedou přímo na stánky WG.

Přiznám se, že mě mrzí úprava SC, který patří mezi stroje, které se dokáží vyrovnat T95/FV4201 CHIEFTAIN  a OBJEKT 279 RANÝ. Inu uvidíme, jak celá věc dopadne a jak to bude na živém serveru. Co si o těchto úpravách myslíte vy? Jsou prospěšné pro hru?

A to je pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek neděle a případně dobrou chuť.

PS pokud máte chvíli, zkuste včerejší Puzzle a pochlubte se svým časem.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.