Panzerkampf

Panzerkampf – “finální” demo

Panzerkampf pokračuje ve vývoji a vydává “finální” demo.

Finální demo je venku.

Na stránkách Startovače se objevila informace, že Panzerkampf vydalo novou demoverzi hry. Demo označována jako 176, je finální verzí testování hry. Další už bude plná verze hry! Plné prohlášení přinášíme níže:

Vážení tankisté!

Přinášíme vám další, tentokrát už finální aktualizaci dema. Tento update opravuje řadu chyb, přináší několik optimalizací a nových prvků, jako například ozvučení radiových hlášení posádky tanku v jazycích jednotlivých národních linií.

Demo lze stahovat z našich webových stránek https://www.panzerkampf.net/. Stále také zůstávají platné odkazy z již ukončené kampaně na startovači.

Aktuální stav a plán vývoje v nejbližších měsících je následující:

  • Dokončili jsme 3D část hry (grafiku, modely, mapy).

  • Teď pracujeme na finalizaci uživatelského rozhraní a jeho postupného napojování na serverovou část.

  • Komunita si vyžádala přípravu a spuštění uzavřené bety. Spuštění uzavřené bety je předběžné plánováno počátkem léta. Všichni přispěvatelé obdrží do uzavřené bety pozvánku.

O dalším postupu prací budete informování v novince během měsíce dubna, 2024.

Pokud máte zájem se připojit k aktivní komunitě a dostávat informace v reálném čase, nebo se budete chtít zúčastnit našeho turnajového klání o hodnotné ceny, můžete se připojit na náš discord serverPanzerkampf Discord Server

Váš tým hry Panzerkampf

 

Tak co, vyzkoušíte si novou českou hru?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.