Panzerkampf

Panzerkampf – další informace

Přátelé, zajímá-li někoho z vás chystaná hra Panzerkampf, čtěte dále, dozvíte se celkem důležité či zajímavé věci. Je to vyjádření od vývojářů.

Zdravíme všechny tankisty a čtenáře serveru Heatnews!

S ohledem na náznaky nejasností některých z vás ohledně informací spojených s projektem hry Panzerkampf uvádíme následující:

– Panzerkampf je projektem české společnosti Krieg Games s.r.o. Tato skutečnost je od začátku uváděna na veškerých grafických a video-podkladech souvisejících s prezentací hry na platformách, jako jsou Startovač, Steam, Discord, Youtube, Facebook apod.

– Panzerkampf štítové logo a Panzerkampf název jsou registrovanými ochrannými známkami, práva k nim v plném rozsahu vlastní společnost Krieg Games s.r.o. .

– Krieg Games s.r.o. je společnost s desetiletými zkušenostmi s vývojem online tankových her na mobilní platformě. Mezi naše nejúspěšnější projekty patří tanková hra Armored Aces, která dosáhla jen na androidu cca 5 000 000 stažení a lidé ji hrají dodnes.

– Prvním zdrojem informací o existenci hry byla kampaň na Startovači, která byla zahájena 13.12.2023. Cílem kampaně bylo primárně poskytnout zájemcům informace o tom, že máme v přípravě alternativu k existujícím tankovým hrám na PC. Vůbec jsme nepočítali s tím, jak úspěšná kampaň nakonec bude i finančně. Všem přispěvatelům ještě jednou vřele děkujeme!

– I přes svou mimořádnou úspěšnost však vybraná částka na samotný vývoj hry pochopitelně nestačí. Celkové náklady na vývoj se šplhají k částce o několik řádů vyšší, avšak vybraná částka je příjemnou podporou financování vývoje hry v jeho finální fázi. K tomuto účelu bude také do poslední koruny využita.

– Panzerkampf je postaven na nejmodernější verzi Unity3D engine v HDRP. Tato verze enginu je plně srovnatelná s Unreal enginem a zájemci si mohou prohlédnout bližší informace zde: https://unity.com/srp/High-Definition-Render-Pipeline. Někteří dávají přednost Unity, jiní Unrealu. My pracujeme v Unity od začátku a tento engine známe “tam a zpět”. Proto je logické, že jsme jej použili i pro Panzerkampf.

– Jak jistě víte, demo hry si můžete stáhnout na našich webových stránkách www.panzerkampf.net . Veškeré základní mechaniky (realistická balistika, dohledový a odhalovací systém atd.) jsou úplné už v demu a odpovídají mechanikám v reálném světě. Podrobnosti o nich teď nebudeme rozkrývat, neboť hra je ve vývoji a jako taková prochází a bude procházet řadou úprav. To samé platí také pro stav postupových a monetizačních mechanik hry. Hráči se vše dozví, jakmile bude vydána startovací verze plné hry, což v tuto chvíli plánujeme na léto tohoto roku.

– Klademe maximální důraz na uživatelský komfort a hratelnost. To obnáší aktivní práci s komunitou a zohledňování smysluplných úprav a implementací z toho vyplývajících. Pochopitelně budeme brát v potaz pouze skutečně pragmatické požadavky a návrhy, které mají obecný smysl s ohledem na základní koncepci hry.

– Hlavní cíl hry Panzerkampf je poskytnout hráčům stávajících tankových her na PC, kteří o to mají zájem, vhodnou alternativu. Zda se průběžně vypracujeme do velikosti aktuálních projektů, ukáže až naše pracovitost a především čas.

Pokud máte zájem zůstat informování o hře a jejím vývoji, jste všichni srdečně zváni na náš Discord server. Tam se můžete bavit s ostatními tankisty a dočíst se a ptát se na další podrobnosti.

Nedávno jsme také rozjeli první Panzerkampf turnaj o hodnotné ceny. Sestavte si tým a pojďte se zúčastnit! Všechny potřebné informace najdete u nás na Discordu – https://discord.gg/YcRSKDtnM9

S přátelským pozdravem,

Váš Panzerkampf tým

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments