HistorieNedělní infoWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Soowino hnízdo je opět tady, přátelé, vítám vás u něj. Pohodlně se usaďte a čtěte. Co nás dneska čeká? Pojďme se podívat.

Rejnok si hoví na dovolené, tak se celý týden a kousek budeme potkávat spolu.

World of Tanks

Od zítřka můžeme opět řádit v režimu Frontová linie (tady jsou informace a tady tanky, které WG dalo do obchodu a pravděpodobně doporučuje na FL). Připomenu i termín – 19.-26.2.2024.

Také připomínám společný test 1.24. Došlo ke změnám u několika tanků, dva z nich jsou kupodivu i stromové (ano, WG ví, jak překvapit).

Ještě více WG překvapilo s úpravami mapy Horský průsmyk (nebo průšvih?), to jsme psali tady a už víme, že topovou trojici polských stíhačů s novou mechanikou uzavírá SDP 58 Kilana.

Ovšem vývojáři stále nezahálí – na supertest vjel nový Objekt 168G. Možná bude taky cinkat nesmysly jako další sovětské tanky (lehká dávka ironie).

Na nic dalšího zajímavého jsem zatím nenarazila, uvidíme, co se vyskytne v týdnu.

WoT Blitz

V úterý už bychom mohli vědět více o nové chystané linii, zatím není známo, do kterého národa bude patřit.

A také mě napadá pár otázek na vás.

Není vám historie cizí?

Stojí ve vašem okolí nějaké budovy, stavby, pomníky nebo cokoli, co se pojí s druhou světovou válkou?

Navštívili jste je alespoň jednou? Zaujalo vás tam něco?

Pro představu – mám na mysli třeba Patton Memorial Pilsen (prozrazuje Plzeň už v názvu), nebo památník Díky, Ameriko. Co jsem nezmínila, je Pomník generála Pattona, ten jsem loni navštívila s přáteli v rámci únikové hry v ulicích Plzně a stálo to za to. Také to prozrazuje, odkud zhruba pocházím.

Ano, vím, jsou to významné památky, ale po okolí má hromada z nás i menší připomínky zla pojmenovaného druhá světová válka. Na internetu určitě všechny nejsou a tak mě napadá – co kdybychom dali hlavy dohromady a napsali seznam? Uvítali byste třeba i příležitostný kvíz?

Pokud vás to nebere, nevadí. Třeba zjistíte i něco nového.

To by bylo pro dnešek asi vše, omlouvám se i za to, že píšu pozdě narozdíl od obvyklého času. Nu, každopádně kdo bude večeřet, nechte si chutnat a brzy se zase uvidíme u dalšího článku.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments